Anasayfa » Jeoloji » ÇANAKKALE Jeoloji » Jeosist Jeofizik Ekipmanları

Jeosist Jeofizik Ekipmanları


ismetpaşa mah asafpaşa cad.

Telefon1: 05056820722

Telefon2:

Fax: 02862136403

Web: www.jeoelektronik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Jeosist Limited Şirketi 2009 yılında Yer Bilimleri Mühendislerinin ihtiyacı olan elektronik ölçüm cihazları desteği vermek üzere Ali Erdinç Türerer tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bölge bayilikleri sistemine geçerek Türkiye geneli , Kıbrıs, Balkanlar ve Doğu Avrupada çalışmalarını yürütmüştür. Bununla birlikte BTSK limited ve UTSİ Elektronik Yetkili Türkiye Acentesidir.
Jeofizik Ekipmanlarının satışı bakım ve onarım hizmeti veren bir kuruluştur. Bünyesinde bulunan Ar-Ge departmanı ve laboratuarlarında yeni ve yüksek teknoloji ölçüm cihazları tasarımı yapmaktadır. Türkiyenin bütün bölgelerindeki bölge temsilcilikleri ile meslektaşlarına hizmet vermektedir.
Cihaz satış ve teknik desteğin yanı sıra mühendislik hizmetleri ve arazi destek koordinasyonu sağlamaktadır. Bununla birlikte 2011 yılında paletli ve deck sondaj makinaları ithalatını da şirket hizmetleri arasına yerleştirmiştir.
Satış ve desteğini verdiği ürünler 24 Ay garantili ,TSE onaylı ve CE belgeli ürünlerdir. Ayrıca satış sonrası teknik destek eğitim vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

sismik
elektrik
manyetik
elektromanyetik
GPR
jeofizik ekipmanları
sismograflar

#jeofizik ekipmanları #sismograf # # #


Benzer Firmalar