Asil Zirve Otomatik Kepenk Sistemleri


yenidogan mah 46 Sokak No: 117 Zeytinburnu

Telefon1: 0212 547 57 77

Telefon2: 0532 333 23 63

Fax: 0212 547 57 78

Web: www.otomatikkepenk.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ASİL ZİRVE OTOMATİK KEPENK SİSTEMLERİ

Şirketimiz 1995 yılında Asil Zirve Otomatik Kepenk Sistemleri adı ile, Abdullah BAŞ başkanlığında kurulmuştur. 2006 yılına kadar olan zaman zarfı içerisinde; titiz ve başarılı çalışmalarıyla siz değerli müşterilerimizin beğenisini ve güvenini kazanmış olup bu isimle Otomatik Kepenk Sistemleri Yapmaya devam etmiştir.
Sürekli değişen ve gelişen Otomatik Kepenk Sistemleri Pazar şartlarında, tüketicinin de talepleri göz önünde bulundurulduğunda, otomatik kepenk sistemleri üretimde kullanılan hammaddenin kaliteli olması yetmiyordu. Bu amaçla kalite ve kalitenin devamı için yoğun emek harcama girişiminde ısrarcı olduk. Hiç şüphesiz ki bunda deneyimli teknik personelimizin, otomatik kepenk üretimin en başından en sonuna kadar aşama aşama, kontrol ve takibinin de büyük katkısı oldu. Gelinen bu noktada firmamız belki


Ürün ve Hizmetler


Otomatik Kepenk
Kullandığımız Başlıca Profiller: Aluminyum SE62: İçi boş et kalınlığı toplam 2.2 mm olup, daha küçük sarım kutularına sessizce toplanır.En çok tercih edilen paletlerimizden biridir.Genellikle eni 4 metreyi geçmeyen cephelerde tercih edilir. Aluminyum SE77: SE62`nin 77mm genişliğinde, yine 2.2 mm et kalınlığına sahip, eni daha büyük (4 metre ve üzeri) cephelerde kullandığımız aluminyum profildir.Uzun cephelerde paletlerin esneme yapması SE77 kullanılarak engellenmiş olur. Aluminyum SL77:
Otomatik kepenk, otomatik panjur, fotoselli kapı, dışcephe kaplama işleri

#otomatik kepenk #otomatik kapı #otomatik panjur #fotoselli kapı #kumandalı kepenk


Benzer Firmalar