Anasayfa » Mühendislik, Proje ve Taahh » Elektrik elektronik » MUĞLA Mühendislik, Proje ve Taahh » Halikarnas İnşaat Taahhüt - Tadilat LTD. ŞTİ.

Halikarnas İnşaat Taahhüt - Tadilat LTD. ŞTİ.


podium iş merkezi konacık / bodrum

Telefon1: 252 363 95 17

Telefon2: 252 363 86 95

Fax: 252 363 86 95

Web: www.bodrumdainsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bodrumdaki bir çok inşaat inşaat firması gibi sadece kar amaçlı olarak değil Bodrum yarım adasının yapı karakterine ve görsel değerlerine saygılı özel yaşam mekanları oluşturma için farklı tarzlarımız mükemmel işçiliklerimiz ilk bakışta fark edilen malzeme kalitelerimizle bodrum yarım adası genelinde hizmetinizdeyiz. Aynı zamanda Bina kimliğinin güncel gereksinimlere cevap verecek halde tutularak, alanların daha kolay yaşanilabilir /kiralanabilir /veya satılabilir hale getirilmesi için dürüst hizmet anlayışımız başta olmak üzere, geniş portvöyümüz, bilgi ve birikimlerimizle hizmetinizdeyiz.
Halikarnas İzolasyon`da her iklim koşuluna göre tasarlanmış ürünler mevcuttur.Yapının su etkilerine karşı korunması ,içinde yaşayanlara sağlıklı ve konforlu bir ortam sunarken,yapının ömrünün de uzamasını sağlar. İlkemiz dürüst ve doğru hizmet verebilmektir.


Ürün ve Hizmetler


İç kapı
ÖRNEKTİR
bodrumda inşaat; bodrumda tadilat; izalasyon bodrum; iç kapı mutfak ve banyo; artellak kapı; iç kapı;panel kapı; inşaat firmaları; tadilat firmaları, izalasyon firmaları;iç kapı; panel kapı; artella kapı;artella mutfak

#bodrumdainşaat #tadilat #izalasyon #iç kapı #mutfak


Benzer Firmalar