ADANA EKC DOĞALGAZ


ÇUKUROVA

Telefon1: 03222339297

Telefon2: 05336263456

Fax: 03222334978

Web: www.ekcmuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Doğalgaz iç tesisat uygulamaları
Doğalgaz kolon tesisatı uygulamaları
Endüstriyel tesislerin doğalgaz dönüşüm sistemleri
Endüstriyel tesislerin,konut ve işyerlerinin LPG tesisatları
Endüstriyel tesisler,kamu binaları ve konutlarda ısıtma ,soğutma,havalandırma sistemleri
Yangın sprink sistemleri
Hidrolik-pnömatik sistemler ve otomasyon sistem uyğulamaları
Mühendislik hizmetleri
Proje ve taahhüt
İnşaat
VRV-VRF sistem kurulumları
Kazan dairesi kurulumları ve baca sistemleri
Havalandırma kanal uygulamaları


Ürün ve Hizmetler


doğalgaz kolon tesisatı iç tesisat
Adana doğalgaz kolon tesisatı ve doğalgaz iç tesisat
EKC Mühendislik üst düzeyde egitimli profesyonel mühendis ve teknik ekibi ile Doğalgaz Sistemleri, LPG sistemleri, Isıtma Sistemleri, Soğutma Sistemleri, Havalandırma Sistemleri, Proje, Taahhüt, Mühendislik Hizmetleri, İnşaat, Mekanik Tesisat, Merkezi Kazan ve Baca Sistemleri, Klima Sistemleri, VRV-VRF Sistemleri, Güneş Enerjisi Sistemleri, Yangın Sprink Sistemleri, Otomasyon Sistemleri ve Danışmanlık alanlarında faaliyetlerini başarı ile sürdürmektedir.



Şirketimiz, kuruluşundan bu yana , güçlü teknik kadrosu, deneyimleri, bilgi birikimi, sorunları çözmede kullandığı yaklaşımlar ve mühendislik kariyeri bakımından, piyasada güçlü ve kalıcı bir yer edinmiş, konusunda önde gelen kuruluşlar arasında yer almış, önemli proje ve hizmetlerin altına imzasını atmıştır.



Sunduğumuz hizmetler, yaptığımız işler ve pazarladığımız ürünler, şirketimizin teknik gücünün ve güvenilirliğinin en önemli göstergeleridir. Bununla birlikte, şirketimizi oluşturan örgüt yapımız, teknik insan gücümüz, ürün/hizmet sunduğumuz müşterilerimiz ve işbirliği içinde bulunduğumuz kuruluşlar çözüm üretmedeki etkinliğimizin ve sürekliliğimizin güvencesidir.

Şirketimiz, müşterilerinin çıkarını her şeyin önünde tutmakta, müşterilerimize en iyiyi, en yeniyi, en uygun koşullarla vermeyi amaçlamaktadır.



MİSYONUMUZ

EKC MÜHENDİSLİK , sektörde edindiği bilgi ve tecrübeyi müşterilerine koşulsuz şekilde sunar.Hizmet unsuru ne olursa olsun müşterileri ile başından sonuna kadar diyalog içinde bulunarak, müşterilerinin fikirlerini kendi fikirleri ile bir bütün içinde ele alıp, doğru çözümler üretir. Tüm bu prensip bileşenleri EKC Mühendisliğin hizmet anlayışının temel ilkeleridir.

VİZYONUMUZ

EKC MÜHENDİSLİK olarak amacımız;

#adana doğalgaz #doğalgaz firmaları #doğalgaz tesisatı #adana doğalgaz firmaları #kombi klima


Benzer Firmalar