Anasayfa » Psikolojik Danışma Merkezi » Sağlık hizmetleri » ANKARA Psikolojik Danışma Merkezi » Katarsisterapi Emdr Ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Katarsisterapi Emdr Ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi


Cinnah cad.Piyade sok.No:22/17 ÇANKAYA

Telefon1: 031 438 0808

Telefon2: 0312 438 0839

Fax: 0312 438 0408

Web: katarsisterapi.com/index.html

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Uzman psikologların ve yaşam koçlarının biraraya gelmesinden oluşan ekibimiz ile Katarsis EMDR ve Psikolojik Danışma Merkezi olarak 2009`dan itibaren hizmet vermekteyiz.

Kelime anlamı “Önceden yaşanmış travma yaratan olayların tekrar hatırlanarak duygu boşalımıyla rahatlama yöntemi”olan Katarsis’i, toplumsal ve bireysel olarak yaşanan yoğun travmatik sorunların çözüm merkezi olarak hayata geçirdik.

Katarsis olarak amacımız; yaşamını kolaylaştırmak, kendini daha yakından tanımak ve yaşadığı hayattaki güzellikleri keşfetmek için desteğe ihtiyacı olan herkese yol arkadaşlığı yapmak.


Ürün ve Hizmetler


PSİKOLOG
Uzman psikologların ve yaşam koçlarının biraraya gelmesinden oluşan ekibimiz ile Katarsis EMDR ve Psikolojik Danışma Merkezi olarak 2009`dan itibaren hizmet vermekteyiz. Kelime anlamı “Önceden yaşanmış travma yaratan olayların tekrar hatırlanarak duygu boşalımıyla rahatlama yöntemi”olan Katarsis’i, toplumsal ve bireysel olarak yaşanan yoğun travmatik sorunların çözüm merkezi olarak hayata geçirdik. Katarsis olarak amacımız; yaşamını kolaylaştırmak, kendini daha yakından tanımak ve yaşadı
hipnoz, depresyon, emdr, ergen psikolojisi, aile terapisi, cinsel işlev bozuklukları, panik atak

#EMDR #PSİKOLOG #DEPRESYON #PANİK ATAK #ÇOCUK PSİKOLOJİSİ


Benzer Firmalar