Anasayfa » Pompa » Elektrik elektronik » İSTANBUL Pompa » Arpon Endüstriyel Pompa ve Dozaj Sistemleri

Arpon Endüstriyel Pompa ve Dozaj Sistemleri


Prof. Ali Nihat Tarlan Cad. Kutay Han No:103 Kat:4 D:10 34752 İçerenköy - İstanbul

Telefon1: +90 (216) 469 48 92

Telefon2:

Fax: +90 (216) 469 48 93

Web: www.arpon.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Arpon; güvenilir ve konusunda uzman kadrosu ile endüstriyel, arıtma, HVAC, domestik uygulamalar için pompa çözümleri konusunda faaliyet gösteren, kendi kategorisinde geniş ürün gamına sahip bir kuruluştur.

Geniş ürün yelpazesindeki endüstriyel ekipmanların teminiyle ve proses uygulamalarına yönelik mühendislik hizmetleriyle, bina ve konut sektöründe; özellikle de endüstriyel tesislerde çeşitli sıvıların transfer uygulamalarında, farklı sektörlerdeki müşterilerimizin farklı ihtiyaç, istek ve problemlerini derinlemesine anlayarak onlara uygun ve hızlı bir şekilde doğru uygulamalar sunmayı amaçlamaktadır.

Grundfos, Verder, Wangen, Rotan, Fybroc, Hydra Cell, Micon, OBL gibi dünyaca ünlü lider pompa üreticilerinin Türkiye şatış ve servisini mühendislik hizmetleri ile birleştirerek müşterilerinin çözüm ortağı olmayı başarıyla sürdürmektedir. Firmamızın kısa zamanda kaydettiği büyüme trendini müşterilerimizle sağladığımız uzun soluklu yakın iletişime ve müşterilerimize çözüm ortağı olmaya borçluyuz.

Misyonumuz; globalleşen dünyada yenilikleri takip etmek ve pazarda müşterilerin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabilecek güvenilir bir firma olmaktır.

Vizyonumuz; çalışanlarımızın ve müşterilerimizin memnuniyetini ve gelişimlerini arttırmak için onlara değer kazandırmaktır.

NEDEN ARPON?
Arpon olarak temsilciliğini yapmış olduğu ürünlerle müşterilerimize güvenilir ve verimlilik avantajı sağlayan su, kimya- petro kimya, maden, gıda –içecek, ilaç, enerji ve diğer endüstrilere hitap eden akışkan transferi çözümleri sunmaktayız.
Özellikle işletme verimliliğinin ön koşul olduğu şu günlerde, endüstriyel proseslerde güvenilir ve verimli kullanımı nasıl sağlayacağımızı biliyoruz.

Arpon’ un kaliteli ürün gamı; Santrifüj pompalar, hidroforlar,peristaltik (hortum), hava diyaframlı, manyetik kaplinli, dişli, burgulu(monopomp) lobe, pistonlu, termoset, yüksek basınç, yangın pompası ve kimyasal pompaları kapsamaktadır. 


Ürün ve Hizmetler

Ürün çeşitlerimiz; Su Pompası, Deniz Pompası, Atık Su Pompası, Endüstriyel Pompa, Havalı Pompa, Kuyu Pompası, Su Arıtma Pompası, Dalgıç Pompa, Pompa Seçimi, Diyaframlı Pompa, Dozaj Pompası, Manyetik Kaplinli Pompa, Hava Diyaframlı Pompa, Gıda Pompası, Disli Pompa, Plastik Pompa, Pistonlu Pompa, Hortum Pompa, Peristaltik Pompa, Monopomp, Yüksek Basınç Pompası, Asit Pompası, Aksiyal Pompa, Çikolata Pompası, lob Pompa, Verder, Grundfos, Wangen, Hilge, Rotan, Fybroc, Liquiflo, Ensival Moret, Edur, OBL, Hydra Cell

#su pompası #hava pompası #atık su pompası #endustriyel pompa #Su Pompası, Deniz Pompası, Atık Su Pompası, Endüst


Benzer Firmalar