Anasayfa » Ambulans » Sağlık hizmetleri » ANTALYA Ambulans » CAREES HAVA KARA AMBULANCE

CAREES HAVA KARA AMBULANCE


şirinyalı 70/6

Telefon1: 02423164647

Telefon2: 02423164648

Fax: 02423169789

Web: www.careesambulance.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Acil Çağrı Merkezimize 0242 316 46 47 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz. Çağrınızı cevaplayan operatörlerimiz talep ettiğiniz hizmet için en uygun çözümü ve gerekli operasyonu gerçekleştireceklerdir. Acil sağlık hizmeti taleplerinizde, sizden aldığı bilgiler çerçevesinde bulunduğunuz yere en yakın konumdaki ambulansı size yönlendirirken sizi, verebileceğiniz ilk yardım yaşam desteği konusunda, yola çıkan ekibi ise, hızlı ve etkin müdahale için hastanın klinik durumu hakkında bilgilendirmektedir. Size yönlendirilen ambulansımız ve ekibimiz, hastaya bulunduğu yerdeki ilk müdahalesinden sonra, çağrı merkezi doktorlarımızın koordinasyonunda hastanın en uygun sağlık kurumuna transferini gerçekleştirmektedir.

Acil Çağrı Merkezimiz, tüm acil yardım taleplerinize bütüncül bir yaklaşım içinde çözüm üretirken, hasta, ambulans ve hasta yakınları arasındaki sürekli iletişimi sağlar. Hastane transferine ihtiyaç duyulması durumunda, hasta ve yakınlarına alternatif çözümler sunar. Hastane ile iletişime geçerek hastanın klinik durumu hakkında hastaneyi bilgilendirir ve ön hazırlıkların yapılmasını sağlar.

Acil Çağrı Merkezimizde Küresel Konumlama Sistemi (GPS) ve mobil iletişim teknolojileri gibi en güncel haberleşme sistemleri kullanılmaktadır. Kullandığımız bu sistemler sayesinde ambulanslarımızın lokasyonları digital haritalar üzerinde anlık olarak izlenebilmekte ve ambulanslarımızla kontrol merkezimiz arasındaki iletişimin sürekliliği sağlanmaktadır.

KARA AMBULANSI HİZMETİ
Ülkemizdeki ambulas hizmetleri, çoğu zaman sağlık hizmetinin bir parçası olduğu gözden kaçmaktadır. Ambulans servisi veren firma sayısı her ilde onlarca olmasına rağmen, etik ve güvenli eller ile hizmet sunan kurumsal firma sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azdır.Bunun en önemli nedenlerinden biri hizmet maliyetlerinin yüksek olması, hizmet maliyetinin yüksek olmasına rağmen, ambulans servisi kurulum maliyetinin çok düşük olması diyebiliriz.

Ambulans hizmeti sunan bir çok firmanın aslında cenaze taşımacılığı yaptığı, aynı ekip ve ekipmanlada hasta nakli yaptığı gerçeğini görmezden gelemeyiz.

Ambulans hizmeti, özen, dikkat, sabır ve hız gerektiren bir sağlık hizmetidir. Yetkin sağlık personeli tarafından sunulması ve telafisi olmayan müdahale organizasyonudur.

Ambulans hizmeti standartize edilmiş araç ve araç içindeki donanımla sunulmalı ve ehliyetli sağlık personeli ile sağlık hizmeti sağlanmalıdır.

Türkiyede acil müdahale organizasyonu yapan az sayıda firmadan biri olan CAREES, acil ambulans hizmetini doğru ellerden sunmak ve hizmet standartını geliştirmek için çalışmaktadır.

Tüm medikal ekibimiz, acil tanımını bilen ve benimseyen Doktor, Paramedik, Anestezi teknikeri ve Att`den oluşmaktadır.

Kara ambulansları ile yapılan uzun yol hasta nakillerinde medikal donanımın uluslararası standartlara göre hazırlanmıştır.

Ambulans filosu 2 yılda bir yenilenerek, ambulansların yıpranmalarından dolayı hizmet standartının düşmesi engellenmeye çalış


Ürün ve Hizmetler

ambulans
ambulance
ambulans Antalya
Antalya ambulans
hava ambulansı
uçak ambulans
helikopter ambulans
oksijen
likit oksijen
oksijen ekipmenları
evde bakım
evde doktor
ambulans hizmetleri
antalya ambulans hizmetleri
ankara ambulans
ankara ambulans hizmetleri
ambulans kiralama
kiralık ambulans
air ambulance
ambulance in turkey
turkish ambulance
ambulance jet
medikal doktor
doktor eskort
doktor eskord
evde iğne yapma
evde serum takma
evde sağlık
evde saglik

#ambulans,ambulance #ambulans antalya #ambulans kiralama #uçak ambulans #hava ambulansı


Benzer Firmalar