Muradan Restaurant


Sultanahmet Mah. Torun Sok. No:13 Sultanahmet/Fatih

Telefon1: 02126387676

Telefon2: 02126383736

Fax: 02125176358

Web: www.muradan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ayasofya’ya yürüme mesafesinde, Sultanahmet Camii’nin gölgesinde, geniş deniz manzaralı Roma, Bizans ve Osmanlı medeniyetlerinin buluştuğu tarihi atmosfer de, yeni açılan Restaurant’ımız da sizleri, misafirlerinizi ve müşterilerinizi Osmanlı, Türk mutfağının eşiz lezzetlerini tatmaya davet ediyoruz.

4000 m2 açık alan içinde, 350 kişilik kapalı, 6000 kişilik teras ve geniş bahçemizde Osmanlı, Türk mutfağının özel lezzetlerini Muradan’ da sizler için buluşturduk.

Yemekli toplantılarınız, gurup yemekleriniz, özel günleriniz için her türlü ayrıntının düşünüldüğü, eşsiz ve muhteşem manzarası, şık dekorasyonu, birbirinden lezzetli özgün tatların yer aldığı zengin menüsüyle, mekânımızda davet ve organizasyonlarınızı düzenlemeniz için uzman ekibimiz size yardımcı olmaya hazırdır.

Ayrıca, sabahları kahvaltı düzenimizde ülkemizin en ünlü yörelerinin eşsiz lezzetteki kahvaltılıkları damaklarınızda bir ayrıcalık olacak, her yerde bu kahvaltıyı ve yemeklerimizin lezzetini unutamadığınızı anlatacak, Mekânımızın müptelası olacaksınız.

Anadolu yöresel lezzetlerini gerçek tadında size sunabilmek için, malzemelerimizi o yörede yetişen en kaliteli malzemeler arasından seçiyoruz.

Muradan restaurant olarak sizlere, misafirlerinize ve müşterilerinize en uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti verebilmek telefonlarınızı ve ziyaretinizi bekliyoruz.


Ürün ve Hizmetler


#restoran #restaurant # # #


Benzer Firmalar