Ajans Tiempo


Perpa Ticaret Merkezi A Blok 12.Kat SARI Avlu No: 1858

Telefon1: 02122222881

Telefon2:

Fax:

Web: www.ajanstiempo.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Öncelikli sorumluluğu; kurumsal müşterilerinin kurumsal kimliklerini internette modern, farklı, teknolojik ve estetik biçimde web sitelerine yansıtmak, internette en doğru şekilde vitrin etmektir.
Ajans Tiempo tüm işlerinde beğeni odaklı çalışır.
Telekomünikasyon Kurumu`nun tahsis ettiği Yer Sağlayıcı Faaliyet Belgesi`nin yüklediği yasal sorumluluklar dışında; teknik ve alaki boyutta da üst düzeyde sorumluluklar alır.

Seçici müşterilere sahip Ajans Tiempo ülkemizin internet ve bilişim teknolojileri alanlarındaki ilerleyişine katkıda bulunmayıda bir görev bilir.

Geliştirdiği içerik yönetim sistemleri ve web tasarım ile ilgili çalışmalarından emin bir firma olarak, eksiklikler ve hatalara karşı çözüm bulma konusunda yetenekli, bilgili ve istekli olma vasıflarını kullanarak sorumluluk alır.


Ürün ve Hizmetler

Web Tasarım Hizmetleri
Oldukça ileri düzey profesyonellik gerektiren bir iştir. Web tasarımda uzmanlaşmak bir çalışanın yıllarını alır. Web siteleri bilgisayar teknolojilerinde ki son noktadır. İşte bu noktadan hareketle biz müşterilerimize en iyiyi olduğu kadar profesyonel çözümleri de sunuyoruz. Tasarımın unsurları sadece görsellikle bitmez. Hız , çözünürlük , elastik tasarımlar yaratılmalıdır. Bir web sitesinin tasarımında bir çok program kullanılır, bunlar animasyon programları , resim editörleri ve bunları html`e adapte edebilmenizi sağlayacak tecrübedir. Animasyon büyüklüğüne göre sitenizin açılma hızı doğal olarak yavaşlayacaktır. Biz sadece müşterilerimizin gözünü boyamak için değil işlevsel ve hayal gücüne dayanan tasarımlar ile hem müşterilerimizi hemde müşterilerimizin hedef kitlesini hedefleriz. Kısaca Web tasarım için öncelikle hayal edebilmek daha sonrasında ise hayalleri web`e aktaracak tecrübe gereklidir.
Seo Hizmetleri (Arama Motoru Optimizasyonu)
Arama Motoru Optimizasyonu Nedir?

Markanızı tanıtmak adına site yapmak kadar onu tanıtmak da önemli. Bunun için de arama motorlarında en tepede ya da en azından ilk üç sayfa içinde listelenmek kritik önem taşıyor. “Arama motoru optimizasyonu” (SEO) çok basit bir ihtiyacı ve onun çözümünü anlatıyor. Arama motoru optimizasyonu (SEO) web sitesinin arama motorları tarafından doğru ölçüde anlaşılıp daha iyi sıradaki sonuçlarda gösterilebilmesi için yapılan çalışmalara verilen addır.

Arama Motoru Optimizasyonu`nun Önemi

Artık sadece reklam kampanyalarıyla müşterilerle iletişim kurma zamanı geride kaldı. Yapılan araştırmalara göre internet kullanıcılarının %84`ü internet sitelerine arama motoru aracılığıyla giriyor. Yani, belirli bir konu hakkında bilgi edinmek, ürün satın almak hatta geri dönüşünü bildirmek için internet sitelerine erişmek amaçlanıyor ve buna giden yolda da arama motorlarının sunduğu sonuç çok önemli. İşte tam bu sebeple

#web tasarım #web hosting #yazılım # #


Benzer Firmalar