PİCASSO BOYAMA ALETLERİ


8019/23 SOKAK NO:11/A ÇİĞLİ

Telefon1: +90 232 376 66 99

Telefon2: +90 536 615 90 81

Fax: +90 232 376 66 99

Web: www.picasso.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İRAN, IRAK, SURİYE, AZERBAYCAN

PİCASSO BOYAMA ALETLERİ İZMİR `de GENÇ ve GİRİŞİMCİ BİR RUHLA

KURULMUŞTUR. FİRMAMIZIN AMACI; ÜRETTİĞİ KALİTELİ ÜRÜNLERLE SİZ DEĞERLİ

MÜŞTERİLERİMİZİN TALEPLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAMAKTIR. BU ANLAYIŞLA

HAREKET EDEN FİRMAMIZ


Ürün ve Hizmetler


PİCASSO 25 CM DIŞ CEPHE RULOSU (GÖKKUŞAĞI) TAKIM
İç ve Dış Cephelerde, Su Bazlı, Silikonlu, Akrilik Esaslı Boyalar ile Kullanılır. Kolay Uygulama ve Hızlı çalışma İmkanı sağlar, Kolu Yormaz. Profesyonel Bir Boyama İçin Polyamitten İmal Edilmiştir. Tüy Bırakmayan, Boyayı çok İyi Emen ve Sıçratmayan ürününümüz , Solveltlere dayanıklı ve üzün ömürlüdür. 8 mm Tel sap ile kullanılır.
PİCASSO 25 CM SATEN RULO (GÖKKUŞAĞI)
Her türlü yağlı boya, antipas ve vernikler ile Kullanılır. Kolay Uygulama ve Hızlı çalışma İmkanı sağlar, Kolu Yormaz. Profesyonel Bir Boyama İçin Polyamitten İmal Edilmiştir. Tüy Bırakmayan, Boyayı çok İyi Emen ve Sıçratmayan ürününümüz , Solveltlere dayanıklı ve üzün ömürlüdür. 8 mm Tel sap ile kullanılır.
PİCASSO BOYAMA ALETLERİ, DIŞ CEPHE RULOSU, SATEN RULO, GÖKKUŞAĞI, SATEN RULO GÖKKUŞAĞI TAKIM, DIŞ CEPHE RULOSU GÖKKUŞAĞI TAKIM, DIŞ CEPHE RULOSU GÖKKUŞAĞI, SATEN RULO GÖKKUŞAĞI, RULO SAPI, DIŞ CEPHE, SATEN RULO, PLASTİK BOYA RULOSU, DESTEKLİ DIŞ CEPHE RULOSU, EPOKSİ RULO, MİNİ RULO, RULO, FIRÇA, MALA, ISPATULA, SÜNGER, KADİFE, MERCAN, KESTİRME, YAĞLI BOYA FIRÇA, ROBOT, AKROBAT, OYNARBAŞLI, STERKEL, PROFESYONLE, USTA SERİSİ, DOĞAL DENİZ SÜGERİ, 15*15 EFEKT BLOK DERİ APARAT, 17*17 EFEKT BLOK DERİ APARAT, 15x15 EFEKT BLOK DERİ APARAT, 17x17 EFEKT BLOK DERİ APARAT, picasso boyama aletleri, dış cephe rulosu, saten rulo, rulo sapı, dış cephe rulosu gökkuşağı, gökkuşağı, saten rulo gökkuşağı takım, dış cephe rulosu gökkuşağı takım, saten rulo gökkuşağı, dış cephe, saten rulo, plastik boya rulosu, destekli dış cephe rulosu, epoksi rulo, mini rulo, rulo, fırça, mala, ıspatula, sünger, kadife, mercan, kestirme, oynar başlı, robot, akrobat, yağlı boya fırça, profesyonel, usta serisi, doğal deniz süngeri, 15*15 efekt blok deri aparat, 17*17 efekt blok deri aparat, 15x15 efekt blok deri aparat, 17x17 efekt blok deri aparat, İMALATI

#Rulo Fırça #Boyama Aletleri #Dekoratif Rulo #İç Dış Cephe Saten Rulo #Doğal Deniz Süngeri


Benzer Firmalar