Fose A.Ş.


tahabey bulvarı aleyna sok. Fose Plaza

Telefon1: 021244424444

Telefon2:

Fax: 021244424444

Web: www.arattir.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:200 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

arattir.com olarak ilk amacımız kullanıcıların yaptıkları amalarda en hızlı sonuca en iyi şekilde ulaşabilmelerini sağlamaktır. Bu sayede ziyaretçilerimizin aradığı sonuca en hızlı ve en doğru şekilde ulaşabilmelerini hedefliyoruz.

arattir.com en doğru sonuçları size en hızlı bir şekilde getirebilmek için Google API sini kullanıyor ve böylece her yaptığınız sorgu sonuçlarına saniyeler içerisinde ulaşabiliyorsunuz.

arattir.com olarak mevcut altyapı ve sunucularımızı dahada güçlendirerek size en iyi sonuçları göstermeyi hedeflemekteyiz.



FOSE A.Ş
arattir.com Ekibi


Ürün ve Hizmetler


Arama Hizmeti
arattir.com olarak ilk amacımız kullanıcıların yaptıkları amalarda en hızlı sonuca en iyi şekilde ulaşabilmelerini sağlamaktır. Bu sayede ziyaretçilerimizin aradığı sonuca en hızlı ve en doğru şekilde ulaşabilmelerini hedefliyoruz. arattir.com en doğru sonuçları size en hızlı bir şekilde getirebilmek için Google API sini kullanıyor ve böylece her yaptığınız sorgu sonuçlarına saniyeler içerisinde ulaşabiliyorsunuz. arattir.com olarak mevcut altyapı ve sunucularımızı dahada güçlendirere
İnternette en çok kullanım alanı arama motorları. İnternet trafiğini çok büyük oranda arama motorları yönlendiriyor. Biz her ne ararsak yabancı arama motorlarını kullanmak zorunda kalıyorduk. Kullanmama gibi bir lüksümüz yoktu. Başka alternatifimiz de yoktu. Kendi arama motorumuzu kendimiz yapmamız gerekiyordu. Yabancı arama motorlarına mecbur kalmamak için yerli bir arama motoruna ihtiyaç vardı. Çünkü bir ülkenin tüm internet trafiği bizden olmayanların ellerinde olması ve bizlere kendi sonuçlarını dayatması bize pek mantıklı gelmedi. Türk kullanıcıların arama ihtiyaçlarına daha güzel cevaplar veren kendi arama motorlarını gördüklerinde her zaman bizi tercih edeceklerini düşündük. Türkiye` nin yerli mühendisleri olarak Türk arama motorunu yapmaya karar verdik.


Yabancı arama motorlarının Türkiye`yi istila ettiğini gören bizler Türkiye`deki bu boşluğu doldurmak için yeni nesil teknolojilerle donatılmış ve ülkemizin ihtiyaçlarına daha net cevaplar veren Türkçe arama motoru yazılım ve donanım çalışmalarını hızlandırdık. Şirketimizce geceli gündüzlü çalıştık ve Türkiye`nin yerel Beta Türk arama motorunu yayına soktuk



Sloganı ise

# # # # #


Benzer Firmalar