Jobnak İnsan Kaynakları


Fetih Mah. Libadiye Cad. Tahralı Sok No 5 Kavakyeli Plaza Kat 2 daire 4 , ATAŞEHİR-İSTANBUL

Telefon1: 0216 324 1 000

Telefon2:

Fax: 0216 324 8 000

Web: www.jobnak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:150 (Yönetici:10 | Memur:90 | İşçi:50
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya,Avusturya,Belçika,Hollanda,İsviçre

Türkiye’nin İnsan Kaynakları Sitesi Jobnak.com

Jobnak İnsan Kaynakları , Dünya’da ve Türkiye’de insan kaynağının gelişimine katkıda bulunan bir başvuru kaynağı olarak, iş arayan adaylar ile eleman arayan firmaları internet platformunda buluşturan % 100 gizlilik ilkesine sahip kullanımı kolay en kapsamlı iş arama sitesidir.

Eylül 2009 da girdiğimiz Türkiye İK sektöründe, ülkemizdeki insan kaynakları çalışmalarına verim ve hız getirmeyi hedefledik.

En büyük avantajımız nitelikli ve güncel aday veri tabanımızın ve güncel iş ilanlarımızın sitemizde bulunmasıdır.

Amacımız
İş arayan adaylarla personel arayan işverenleri birleştiren köprü görevi üstlenerek bir araya getirmektir.

Misyonumuz
Öncelikle Türkiye`deki, daha sonra ise Orta Doğu ve Avrupa`nın gelişmekte olan ülkelerindeki tüm internet kullanıcılarına, kariyer sitemiz aracılığıyla aradıkları işi ve elemanı bulma olanağı sağlamaktır.

Çalışma Politikamız
Çalışma politikamızın temel yapısını İK danışmanlık firmalarına sitemizde yer vermeyerek iş arayan adaylar ile eleman arayan firmaları birebir buluşturarak kurduk.

Jobnak.com, sadece iş ilanları yayınlamak için bir platform değil, iş arayanların cv` leri ile yaptıkları iş başvurularını en hızlı ve etkin şekilde gerçekleştirmesini, işverenlerin de en doğru adaya en kısa sürede ulaşmasını sağlayan eksiksiz bir sistemdir. Yaptığı büyük teknolojik altyapı yatırımları ve geliştirme faaliyetleriyle Jobnak.com, sistemini her geçen gün daha da güçlendirmektedir.

Jobnak, büyük ölçekli ve çok uluslu şirketlerden orta ve küçük ölçekli şirketlere kadar her boyutta, faaliyet gösteren firmalara insan kaynakları hizmeti sunmaktadır.

Geniş bir özgeçmiş bankasına sahip olan Jobnak sunduğu içerik ile bireysel üyelerinin kariyer ve kişisel gelişimlerine rehberlik etmektedir. Yerel ve küresel değişimleri göz önünde tutarak farklı sektörlere yönelik geliştirdiği eğitim odaklı projeler ile istihdam piyasasında fark yaratmaktadır. Sürekli yenilenen teknolojisi ile bireysel ve kurumsal üyelerinin iş ve aday arama sürecine hızlı ve kolay çözümler üretmektedir. Jobnak, aranılan niteliklere sahip adayları, uygun yöntemlerle değerlendirebilmek için gerekli olan sistem altyapısını sağlamaktadır.

Bu buluşma tamamıyla interaktif bir ortamda sağlanıp teknolojinin tüm imkânları ile desteklenerek hata payı sıfıra yaklaştırılmış, Jobnak.com ’da yayınlanan bir iş ilanının en kısa zamanda ve en doğru şekilde doğru adaya ulaştırılması bir hedef değil bir zorunluluk olarak belirlenmiştir.



Ürün ve Hizmetler


Jobnak İnsan Kaynakları
Jobnak.com iş arayan adaylar ile eleman arayan firmaları online ortamda buluşturan Türkiye İş Kurumu 313 Nolu izin belgesi ile faaliyet veren bir insan kaynakları sitesidir. İş arayan Adaylar, jobnak.com sitesiden bir CV oluşturarak aktüel sitede eleman arayan firmaların iş ilanlarına direk başvuru yapabiliyorlar. İşveren firmalar bu gelen başvurular arasında nitekli adayları il şnce mülakata çağırıp o adayın kendisini daha detaylı anlatmaksı istemektedirler. Mülakat neticesinde başarı göster
Jobnak.com`un dört temel kuralı:

• İş arayan bireysel Jobnak.com kullanıcılarına istedikleri işi bulma imkânını ücretsiz sunmak.

• Jobnak.com’ a kayıtlı işveren firmalara, hem mevcut olan aday veritabanımızı hem de gelişmiş teknolojiyi takip eden sistemimizi kullanarak doğru adayı bulma olanağı sağlamak.

• İş arayanlara belirledikleri kriterlere göre uygun ilanları e-posta ile kendilerine ulaştırılmasını sağlamak.

• İş bulma ve eleman bulma kavramı ile ilgili tüm konularda internet kullanıcılarını bilgilendirmek ve bir insan kaynakları portalı olarak hizmet vermek.

Günlük hayatımızın çok önemli bir sorununa, çok daha verimli bir alternatif getirmeyi amaçlayan sitemizin size de hitap edebileceğine eminiz.

#insan kaynakları #iş ilanları #eleman ilanları #iş arıyorum #eleman arıyorum


Benzer Firmalar