Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » İÇEL Temizlik firmaları » MERSİN ÇARE İLAÇLAMA 0535 925 00 71

MERSİN ÇARE İLAÇLAMA 0535 925 00 71


Yenimahalle çakmak caddesi no:56 akdeniz/mersin

Telefon1: 0535 925 00 71

Telefon2:

Fax: 0536 862 57 61

Web: careilaclama.blogspot.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İLAÇLAMA HİZMETİ VERDİĞİMİZ ALANLAR
İlaçlama hizmeti verdiğimiz alanlardan bazılarını sıralamak gerekirse ev, apartman, daire ve otel ilaçlama servisi hizmetlerinden uçak, gemi, tren gibi her türlü aracın ve akla gelebilecek her türlü alanın ilaçlanması hizmetini vermekteyiz.
0535 925 00 71


Ürün ve Hizmetler

ÇARE İLAÇLAMA
F İ R M A S I
7/24 İLETİŞİM HATTIMIZ
0536 862 57 61 - 0535 925 00 71

BÖCEK İLAÇLAMA
Böcekler ve haşereler yaşadığımız mekanın istenmeyen canlılarıdır. Böcekler ve haşereler tiksinti duyma özelliğinden dolayı insanlarda psikolojik etkilerin oluşmasına neden olurlar. Ayrıca bu böcek ve haşere türleri sarılık, tifüs, tifo ve sıtma gibi hastalıkların oluşmasına ve yayılmasına kaşıntı, böcek ısırığı, kızarma, ağrı gibi fiziksel şikayetlerin oluşmasına da neden olurlar. Hastalık taşıyan böcekler ve haşereler yaşadığımız mekanlarda sağlığımızı tehdit eden en önemli faktörlerden birisini oluşturmaktadır. Haşere ilaçlama ile hem bu zararlılardan kurtulmuş oluruz, hem de kendimizin ve çevremizde yaşayanların sağlığını güvence altına almış oluruz. tahta kurusu ilaçlama

İLAÇLAMA HİZMETİ VERDİĞİMİZ ALANLAR
İlaçlama hizmeti verdiğimiz alanlardan bazılarını sıralamak gerekirse ev, apartman, daire ve otel ilaçlama servisi hizmetlerinden uçak, gemi, tren gibi her türlü aracın ve akla gelebilecek her türlü alanın ilaçlanması hizmetini vermekteyiz.

JEL İLAÇLAMA
Jel ilaçlamada; ilacı yiyen haşere yuvasına döner ve orada ölür, diğer böceklerde bu ölü böcek leşlerinden beslenirler. Böylece o böceğin ölüsünü yiyen diğer böceklerde ölür ve bu sistem zincirleme olarak devam eder. Bu ilaçlama şekli 2000 yılından itibaren ülkemizde kullanılmaya başlanmış olup, uzun süre etkilidir. Jel ilaçlama özellikle hamamböcekleri üzerinde oldukça etkili olan bir ilaçlama şeklidir. Çevre ve insan için sağlıklı bir yöntemdir.

JEL İLAÇLAMA
1) Evcil hayvanlar için zararlı değildir.
2) Kokusu yoktur.
3) Kapı ve pencerelerin kapatılmasına gerek yoktur.
4) Evden ayrılmanız gerekmez.
5) İlaçlama öncesinde hazırlık yapmanıza, ilaçlama sonrası ise temizlik yapmanıza gerek yoktur.
6) Uzun süre etkisini devam ettirir.
7) Jel ilaçlamada ilacı yiyen haşere yuvasına döner ve orada ölür, diğer böcekler bu ölüden beslenirler. Böylece o böceğin ölüsünü yiyen böceklerde ölür ve zincirleme olarak devam eder.
8) Çevre ve insan sağlığı üzerinde hiçbir etkisi yoktur.Aksine çok uygun bir yöntemdir.

SIVI İLAÇLAMA
Haşerelerin yoğun olarak görüldüğü yerlere sıvı ilaçlama yapılmalıdır. Sıvı ilaçlama, sıvı püskürtme yöntemiyle yapılmaktadır. Örneğin; hamamböcekleri kapsüller halinde ürerler ve her bir kapsülde 35-40 adet yavru bulunur. Yılda 8-10 defa yumurtlayan dişi hamam böcekleri öldükleri zaman bile yumurta bırakırlar. Bu nedenle haşerelerin yoğun olduğu alanlarda etkili bir ilaçlamanın yapılması gerekmektedir. Sıvı ilaçlamada kısa zaman içinde sonuç alınır. Bu ilaçlamada mekanınızı kısa bir süre terk etmeniz gerekmektedir. İlaçlama bittikten sonra mekanınızı havalandırarak günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz. (Yapmanız gerekenler için Sıkça Sorulan Sorular bölümüne bakabilirsiniz...)

KOKUSUZ İLAÇLAMA
Kokusuz ilaçlama sıvı şekilde püskürtme yöntemiyle yapılmaktadır. Bu ilaçlamada
mekanınızdan ayrılmanıza, mekanınızı kapatmanıza gerek yoktur. Günün herhang

#mersin ilaçlama,ilaçlama mersin #mersin ilaçlama firması,mersin ilaçlama şirketleri #mersin temizlik ve ilaçlama,mersin,hatay #haşere böcek ilaçlama mersin #mersin böcek ilaçlama,haşere ilaçlama


Benzer Firmalar