Anasayfa » Mühendislik » Jeoloji » İSTANBUL Mühendislik » Asenyıl Mühendislik

Asenyıl Mühendislik


İstasyon Cad. Giptaş Sanayi Sitesi B Blok No:29 Tuzla İstanbul

Telefon1: (0.216) 395 28 84

Telefon2:

Fax: 0.216) 395 06 32

Web: www.asenyil.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

23 yıllık deneyimimizi Usta Denizcilik çatısı altında toplayıp 2009 yılında hizmet vermeye başlayan şirketimiz 2010 yılında Asenyıl Mühendislik olarak kalitesinden ödün vermeden yeni adı ile aynı hızla gelişen ve çoğalan ekibi ile yoluna devam etmektedir. Öncellikle Cummins, Caterpillar ve Perkins dizel motorları ve jeneratörlerdeki tecrübesi ile Elektrik ve Elektronik servis, bakım, revizyon, rektifiye ve yedek parça gibi bir çok alanda yer almaktadır.

Uzman kadrosu ile siz müşterilerimizin soru ve sorunlarınıza en kısa sürede çözüm üretebilme, 7/24 servis desteği ile hizmet sağlamaktadır.

Asenyıl Mühendislik sektöründe elektronik motorlardaki çözüm üreticiliği ile de ilk sıralarda yer almakta ve bilgisayar desteği, güncel veri tabanı ile çözüm ortağınız olmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Cummins Turkey, Cummins, Cummins Marine, Cummins Jeneratör, Cummins Spare Parts, Cat Engine Service, Cat Marine, Marine Genset, Perkins Spare Parts, Yacth Electric Service, Marine Electric Service, Elektrik Pano İmalatı, Jets Vacum, Hi-fog, Stabilizer System, Hamman System, Watermaker System

#Cummins Turkey #Cummins Jeneratör #Cummins Marine #Perkins Spare Parts #Cat Engine Service


Benzer Firmalar