Anasayfa » Telefon telekomünikasyon » Telekomünikasyon » BURSA Telefon telekomünikasyon » KobiKom İletişim ve Bilişim Hizmetleri

KobiKom İletişim ve Bilişim Hizmetleri


Buttim ticaret merkezi A/4 NO:1039 Osmangazi/BURSA

Telefon1: 0224 211 00 48

Telefon2:

Fax: 0224 21100 47

Web: www.kobikom.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SABİT TELEFON HİZMETİ İŞLETMECİLERİNE TELEKOMÜNİKASYON KURUMU tarafından verilen Lisans KobiKom İletişim Bilişim Hizmetleri Ltd.Şti olarak 04.08.2009 tarihinde alınarak B.T.K tarafından Sabit telefon hizmeti verme konusunda ulusal olarak yetkilendirilmiştir.


Ürün ve Hizmetler

HİZMETLERİMİZ VE BAYİLİK PAKETLERİ
1.KobiİŞ Paketi Telefon faturası 100 TL ve üzeri olan firmalara sunmuş olduğumuz hizmettir. Bu konuda bayimiz aracılığı ile abonemiz olan firmalara abonemiz olduğu sürece fatura tutarı baz alınarak bayimize yüzde … karı ödenir. Bu hizmetle ilgili bayilikler verilecektir.

2.TeleCARD Ankesörlü ve sabit telefonlardan ekonomik görüşme yapılmasını sağlayan arama kartıdır. Bu kartların toptan satışını yapmak için bayilik verilecektir.

3.TeleCARD Mobil Türkiyede ilk ve tek olan bu yeni ürünümüz, tüm Gsm hatlarına faturalı veya kontörlü ayırt etmeden sanal ve fiziki olarak yüklenebilen ekonomik cep lirasıdır. Bu kartların ve www.telecardmobil.com sitesinden online toptan satışını yapmak için bayilik verilecektir.

4.TeleSMS Sesli mesaj servisi ile oluşturduğumuz bir ses kaydının, istenilen telefon numaralarını otomatik olarak arayıp bu numaralara hızlı bir şekilde ulaştırılmasıdır. Bu hizmetle ilgili bayilik verilecektir

5.TeleCALLSHOP Ucuz görüşme merkezleri, kontörlü telefon hizmeti sunan marketler, büfeler bu izmetten yararlanabilirler abonemize kredi yükledikçe yüklenen miktar baz alınarak bayimize yüzde … karı ödenir. Bu hizmetle ilgili bayilikler verilecektir.

6.TeleCAFE İnternet cafeler için sunmuş olduğumuz bir hizmettir PC lere yüklenen bir program aracılığı ile bizim servisi kullanarak cafedeki bütün bilgisayarlardan ucuz telefon görüşmesi yaptırmasını sağlayan, bu hizmetimizle ilgili bayilik verilecektir.

KobiKom Telekom’un sunmuş olduğu bütün hizmetlerle ilgili bayilikler verilecektir.
Detaylı bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin…

#bayilik veren firmalar #telecard mobil-telecard #callshop-kontörlü telefon #sesli mesaj-bayilik #türkiye geneli bayilik


Benzer Firmalar