Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat makinaları » PALME MAKİNA HAFİF İŞ VE İNŞAAT MAKİNALARI LTD. ŞTİ.

PALME MAKİNA HAFİF İŞ VE İNŞAAT MAKİNALARI LTD. ŞTİ.


Atisan Sanayi Sitesi 30. Sk. No : 34-36 Ostim / ANKARA

Telefon1: +90 312 385 95 34

Telefon2:

Fax: +90 312 385 95 36

Web: www.palmemakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:147 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

PALME MAKİNA tamamıyla yerli sermayeyle kurulduğu 1996 yılından itibaren hafif inşaat makinaları sektöründe farklı çizgisi ile hem AR-GE çalışmalarıyla hem de ürün çeşitlendirmesi ve kalitesi ile hızla büyüyerek pazarda lider konuma ulaşmıştır.

2008 yılında hafif inşaat makinaları sektöründe İMDER’in ilk yerli üretici üyesi olmuştur.

PALME MAKİNA bugün ürettiği ürünleri, aralarında Almanya, İtalya, İspanya, Belçika, Libya, Kuveyt, B.A.E, Gürcistan gibi ülkelerin de bulunduğu 26 ülkeye düzenli olarak doğrudan ihraç etmektedir.

Ülkemizde de İstanbul, Ankara ve İzmir bölge müdürlükleri ile yurt çapında 8 bayisiyle müşterilerine satış ve servis hizmeti vermektedir. PALME MAKİNA müşteri memnuniyeti odaklı anlayışı ile tüm bölge müdürlükleri ve bayilerinde servis hizmeti verme zorunluluğu getirmektedir. Bu anlayış ile Palme Makine hafif iş ve inşaat makinaları sektörünün en yaygın servis ağına sahip firmasıdır.


Ürün ve Hizmetler


Operatörlü Silindir PDR1200
Çift tamburlu,3 Silindirli Yağ Soğutmalı Deutz Dizel Motor, Düşük emisyon , yüksek performans ile asfalt serimi ve yama, park alanları,otoparklar ve zemin sıkıştırma işlerinde kullanılan, dar alanlar için yüksek manevra kabiliyetine sahip ekonomik ve mükemmel çalışma. Motor Marka Deutz Model F3L2011 Dizel Silindir Adedi 3 Soğutma Sistemi Yağ Silindir Hacmi 2331 cm³ Yakıt Sarfiyatı 9.8 lt/saat Motor Yağ Kapasitesi 6 lt Güç 32,2 - 43 kW - HP Devir 2600 d/dk Ağırlık
Zemin Sıkıştırma Ekipmanları
Beton Ekipmanları
Asfalt Beton Kesme
Aydınlatma Ekipmanları
Hidrolik Ekipmanlar
Drenaj ve Çamur Pompaları
Mini İş Makinaları
Demir Kesme Makinaları
Demir Bükme Makinaları
Zemin Freze Makinaları
Çatlak Derz Genişletme
Derz Dolgu Temizleme

#İş Makinası #beton ekipmanları #Aydınlatma asfalt #hidrolik ekipmanlar #inşaat makinaları


Benzer Firmalar