Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » ANKARA Sağlık hizmetleri » EKOTEKNİK ÇEVRE VE İŞ SAĞLIĞI ÖLÇÜM TEK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

EKOTEKNİK ÇEVRE VE İŞ SAĞLIĞI ÖLÇÜM TEK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


IŞINLAR M. İVEDİK C. NO : 110 YENİMAHALLE

Telefon1: 0312 344 0196

Telefon2: 0312 344 0197

Fax: 0312 343 6646

Web: www.ekotekniklab.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:40
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kuruluşumuz 1995 yılından beri başta Ankara olmak üzere Türkiye genelinde İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre alanında faaliyet göstermektedir.

4857 sayılı iş kanununun değişik 81.maddesi hükmü gereği oluşan yeni anlayış ve beklentiler doğrultusunda ihtiyaçlara cevap verebilmek üzere , kuruluşumuz faaliyetlerine,işyeri hekimliği,iş güvenliği uzmanlığı,iş sağlığı güvenliği danışmanlığı,tıbbi laboratuar ve çevre laboratuarı hizmetlerini ilave ederek bu alanda oluşan ihtiyaçlara çözüm üretmeye gayret edilmiştir.

Kuruluşumuz işletmelerin aynı zamanda bir yasal zorunluluk olan bu ihtiyaçlarını bir bütün olarak ele almış , kaliteli ve güvenli hizmeti en ucuza sunmanın yanı sıra hizmeti kolay ulaşılabilir kılmıştır.

Bilindiği gibi ;

İşçilerin çalışma ortamlarının sağlık şartlarına uygunluğu ve rahatlığı iş verimini artıran önemli etkenlerden biridir. İş yerlerinde yapılan kişi, çevre ve ortam taramalarının amacı meslek hastalıklarına ve iş kazalarına sebep olabilecek ortam şartlarının belirlenmesi ve önüne geçilmesi ile olası iş kazalarını ve meslek hastalıklarını engellemek için tedbir alınmasıdır.

Rutin olarak yapılan bu taramalar işçilerin içinde bulundukları çevreyi (soludukları hava, işyerindeki gürültü, ısı, aydınlatma ve ergonomik düzenlemeler) ve kullandıkları araçları periyodik testlerle kontrol ederek genel durumlarını belirlemeyi amaçlar. Yasal bir zorunluluk olarak karşımıza çıkan iş yeri ve işçi sağlığı taramaları,makine ve ekipman periyodik kontrolleri doğru yapıldığında işyerine ciddi ekonomik faydalar sağlamaktadır. Doğru uygulamanın iş verimliliğini arttırdığı ve iş tatmini olarak geri döndüğü de bilinen bir gerçektir.

Yukarıda zikredilen hedefler doğrultusunda İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre konularında işletmelerin istihdam ve hizmet ihtiyaçlarını bir bütünlük içerisinde çözebilecek güçte alternatif bir yapı oluşturulmuştur.

Ayrıca 4857 sayılı iş kanununu değişik 81.maddesi gereği 27/11/2010 tarihinde İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ YÖNETMELİĞİ, çıkarılmış olup bu alanda hizmet veren kuruluşlarında çalışma usul ve esasları belirlenmiştir.
ÖNLEMENİN, ÖDEMEKTEN DAHA EKONOMİK VE İNSANCIL OLDUĞU gerçeğini tekrar hatırlatıyor iş sağlığı güvenliği alanındaki çözüm ortağınız olmayı diliyoruz.


Ürün ve Hizmetler


SAĞLIK - MÜHENDİSLİK
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ , İŞYERİ HEKİMLİĞİ , İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI , ÇEVRE DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ
AĞIR VE TEHLİKELİ İŞLER YÖNETMELİĞİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN SAĞLIK RAPORLARINA ESAS TEŞKİL EDEN TETKİKLER , PORTÖR MUAYENESİ ESAS TEŞKİL EDEN TETKİKLER , MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ , EĞİTİM HİZMETLERİ , İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONULARINDA VERİLEN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ , ÇEVRESEL ANALİZLER , ÇEVRESEL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ , ÇEVREYE YÖNELİK YAPILAN ÇEVRESEL PROJELER , OSGB HİZMETLERİ

#OSGB HİZMETLERİ #PORTÖR HİZMETLERİ #ÇEVRE DANIŞMANLIĞI #MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ #SAĞLIK TARAMASI


Benzer Firmalar