Anasayfa » Yapı Malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL Yapı Malzemeleri » AYAZ YAPI ve Tesisat Malzemeleri İnş. San. Tic. Ltd. Şti.

AYAZ YAPI ve Tesisat Malzemeleri İnş. San. Tic. Ltd. Şti.


Elmalıkent mah. Gümüşhane cad. No:4/A

Telefon1: 2166343574

Telefon2: 2166343575

Fax: 216 6342818

Web: ayazyapi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FİRMA PROFİLİ

Firmamız 2 ortaklı olarak Ayaz Group Çatısı altında toplanmıştır Ayaz Yapı ve Tesisat Malzemeleri ve İnşaat San. TİC. Ltd. Şti.İstanbul`un Ümraniye ilçesinde 2007 yılı Nisan ayından itibaren faaliyet göstermeye başlamıştır. Firmamız inşaat, ısıtma ,soğutma,havalandırma konularında malzeme satışı yapmaktadır.Faaliyet konularımız ile ilgili sektörümüzün saygın firmaları ile çalışmaktayız. Kuruluş yılından bu güne kadar bir çok resmi ve özel müşterilerimizin; malzeme teminini zamanında ve birinci sınıf hizmet ile yerine getirdik.Firmamızın kuruluşumuzdan bu güne kadar ve hızla artan bir müşteri portföyü oluşmuştur.


**YENİ YERİMİZ**


Yakın bir zamanda Ayaz Enerji adı altında Pendik bölgesinde bir yer daha açtık.

Firmamız toptan mekanik tesisat ve doğalgaz malzemeleri üzerine satış yapan bir firma olup bir çok üretici firmanın bölge bayiliğini elinde bulundurmaktadır. Firmamız bünyesinde bulundurduğu teknik personel ve makine mühendislerimizle portföymüzdeki firmalara teknik destek ve danışmanlık hizmetleri ile de yalnız malzemeyi satmak değil müşterilerimizin sorunlarınada çözüm bulmak amacında ve hedefindeyiz.

VİZYONUMUZ
AYAZ GROUP` un ısıtma, soğutma, doğalgaz, havalandırma ve izalasyon alanlarındaki tüm ürün gamlarını elinde bulunduran bunları en uygun fiyat, kalite ve en iyi hizmet ile imalatını ve satışını gerçekleştirmeyi hedefleyen, en çok bilinen, tercih edilen ve güven duyulan firma olmasını sağlamak.Ülkemiz sanayisinin gelişmesine katkıda bulunmaktır

MİSYONUMUZ

Oluşturmuş olduğumuz kurumsal kültür ve ekip ruhu çerçevesinde müşteri şartlarına ve mevzuat şartlarına tam uygunluk, hız ve güvenilirlik kalite yönetimimizin ve tüm faaliyetlerimizin ana ilkesidir.Hizmet kalitemizin ve güvenilirliğinin bir kanıtı olan prosedürlerini oluşturduğumuz ve uygulamakta olduğumuz Kalite Yönetim Sistemimizin bağımsız kuruluşlar tarafından denetlenerek sertifikalandırılması için tüm bölümlerimizle, birlikte bir ekip olarak gerekli çabaları gösteririz.
Hizmetlerimiz ile ilgili olarak gerekli tüm teknik bilgileri toplar ve hizmet uygulama planı çıkartırız. Kullanılan malzemenin uygun özellikler içerdiğinden emin olmak için kontroller yaparız ve uygun değilse uygunsuzluk prosedürü gerekleri uygulanarak kaliteli hizmet verebilmek için gerekli düzeltici veya önleyici faaliyetleri başlatırız. Bu sonuçlardan tedarikçi /müşteriye geri besleme yaparız. Hizmetlerimizin müşteri ve mevzuat şartlarını karşılamakla kalmayıp daha fazlasını sunması amacıyla hizmet kalitemizi arttırıcı yeni teknolojileri ve teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek bünyemizde uygular, iş kapasitemizi ve performansımızı bu yönde sürekli geliştiririz. Kendi prosedürlerimizin uygulanmasını iç denetimlerle denetler ve prosedürlerimizin performans değerlendirmelerini yaparız. Ayrıca toplantılarla alınan sonuçların değerlendirilmesi ve iyileştirme çalışmalarının yapılmasını sağlarız.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ Kuruluşumuzun varlığının nedeni olan müşterileri


Ürün ve Hizmetler

www.ayazyapi.com.tr GÜVENMEK İÇİN ZİYARET EDİN
www.kombiradyatortoptancisi.com FİYATLAR İÇİN
www.enucuzkombiler.com FİYATLAR İÇİN

DOĞALGAZ MALZEMELERİ:
KOMBİ, YOĞUŞMALI KOMBİ, RADYATÖR, PPR BORU, DOĞALGAZ BORUSU, VANA, FİTİNGS, YANGIN MALZEMESİ, POMPA TOPTAN SATIŞI YAPMAKTAYIZ

MARKALAR ve BAYİLİKLER :
Ferroli, İmmergas, Ariston, Dizayn, Kas, Klepsan, Termoteknik, Bis,
Fırat, Sanica, Eca, Demirdöüm, Protherm, Buderus, Vailant, Baymak, Airfel

Her marka kombi çok uygun toptan fiyatına parekende satışları yapmaktayız.
Her türlü tesisat malzemesi stoklarımızda mevcuttur.
enucuz kombi, en uygun kombi, yoğuşmalı kombi, en ucuz fiyatlar, spot kombiler,

#enucuz kombi #enuygun kombi #ferroli kombi #spot kombi #yoğuşmlı kombi


Benzer Firmalar