Anasayfa » Doğal Taş ve Mermer » Maden » DENİZLİ Doğal Taş ve Mermer » Zimek Makine Mermer Sanayi

Zimek Makine Mermer Sanayi


kocatepe sanayi alanı No:1 kocabaş

Telefon1: 0 258 814 53 17

Telefon2: 0 533 499 61 06

Fax: 0 258 814 58 17

Web: www.zimek.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:33 (Yönetici:6 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Zimek Makine Sanayi, faaliyetlerine 1995 yılında Denköy Sanayi Alanında (Denizli) kurulan fabrikasında tekstil makineleri üretimiyle başlamıştır.2000 yıllara yaklaştıkça, yerel ve küresel krizlerin etkisiyle Denizli`de tekstil sektörü eski gücünü kaybetmiş, buna karşın doğal taş sektörü hızlı bir şekilde gelişmeye ve büyümeye başlamıştır.

Doğal taş sektöründe yakalanan bu ivme beraberinde dışa bağımlı bir makine talebi doğurmuştur. İşte bu talebi karşılamak ve sektördeki doğal taş üreticilerimizi yabancı makine üreticilerinin tekelinden kurtarmak üzere Zimek, 2000 yılında`Mermer ve Traverten İşleme Makineleri` Üretimine Başlamıştır.Makine üretiminde edindiği tecrübeleri tamamıyla doğal taş işleme makineleri üretimine yoğunlaştıran Zimek, ilk olarak ebatlama makineleri sınıfında üretimine başlamıştır. Daha sonra tıraşlama ve silim hatları üretmeye başlayan firmamız ürün yelpazesini çok genişletmeyerek ` Silim ve Ebatlama` konusunda uzmanlaşma yolunu seçmiştir.

Kendi sınıfında uzmanlaşmış Zimek, kaliteli ürün-kaliteli hizmet çizgisini hiç kaybetmeyerek kısa süre içerisinde doğal taş sektöründe kendini kanıtlamış ve saygın bir marka haline gelmiştir.Bugün, ülkesinin mermer sektörüne yön veren öncü bir kuruluşu olmasının yanı sıra 16 ülkeye yaptığı ihracat ile uluslararası alanda da adından sıkça söz ettiren Zimek, hem ürün kalitesi hem de satış sonrası sunduğu hizmetler ile yerli ve yabancı müşterileri tarafından oldukça beğenilen öncü bir kuruluştur.


Ürün ve Hizmetler


3+12 silim makinesi
kalibre ve gezer polisaj makinesi
Mermer silim makinaları, silim makinaları, honlama makinaları, plaka silim, kalibre ve gezer polisaj makinaları, kalibre, triming makinası, ebatlama makinaları, çoklu kesim, taş patlatma makinası,

#doğal taşlar #mermer #granit # #


Benzer Firmalar