İME ELEKTRİK


İSTANBUL CAD. REYHAN SOK. NO:49/5

Telefon1: 212570422

Telefon2:

Fax: 2125830964

Web: www.ime.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İME 28.03.1996 yılındaki kuruluşundan itibaren ağırlıklı olarak İNŞAAT ve ELEKTRİK sektöründe öncü firmaların çözüm ortaklığını başarıyla devam ettiren İME , yıllar içersinde uluslar arası çalışan üretim sektöründeki büyük/orta ölçekli firmalarla ve devlet sektöründeki ihale çalışmalarıyla sektörde kendine geniş bir yer yakalamıştır.
Tüm çözümlerinde müşteri ihtiyacına odaklanarak yapılan geliştirmeler, hem teknolojideki sürekli gelişim hem de çalışma şartlarının esnekliği göz önüne alınarak, yeni şartlara hızlı ve kolay uyum sağlayabilmesi açısından oldukça parametrik geliştirilip, firmanın gelişimine katma değer kazandırılmıştır. - Bilgi birikimimiz, - Müşteri taleplerini anlayıp yorumlamadaki hızımız, - Teknoloji ve talep yapılan sektör hakkında uzun yıllar deneyimimiz, - Etkin ekipler ve proje planları hazırlayıp takip etmemiz gibi tercih edilme sebeplerimiz, bizim farkımız olan, - Çözüm üretmede hızlılık, - Çözümlerimizde kalite , - Müşteri ihtiyaçlarına uyum, - Projelerde başarı, - İş ortaklığımızda devamlılık, değerlerini sağlamaktadır.
VİZYONUMUZ: Kaliteden Ödün vermeden, ihtiyaçları tam anlamıyla karşılayacak, müşteri odaklı, kolay kullanımlı, esnek yapılı, en kısa zamanda talepleri karşılayarak PROJELERİ geliştirmek ve PROJE sonrası destek hizmetlerimizle müşteri memnuniyetinin devamını sağlamaktır.
MİSYONUMUZ: Dünya standartlarında kurumlara yönelik özel, fonksiyonel, fark yaratan yüksek kaliteli mütehatlik hizmet ve çözümleri sunarken dinamik ve bir o kadar da deneyimli genç ekibiyle iş birliği ve sinerji ortamında şirket değerlerini sürekli iyileştirme ve geliştirme gayesiyle hizmet ve ürünler sunmak. Sunulan hizmetlerde kaliteyi, verimliliği ve sürdürebilirliği en yüksek seviyede, müşteri odakli hizmet anlayışıyla, yerelleştirilmiş hizmet ve çözümler oluşturmaktır.
DEĞERLERİMİZ: - Müşteri odaklı hizmet sunma anlayışı ve sürekli Müşteri memnuniyeti - Yenilikçilik - İHALE sonrası tam destek - Fonksiyonel ve kullanıcı dostu ürünler - Teknoloji liderliği - Dinamizm ve tecrübe sinerjisi - İnsana verilen değer - En yüksek kalite bilincinde çalışma - Açık iletişim - Etkili ekip çalışması - Yerelleştirme - En düşük maliyetle en yüksek kalite


Ürün ve Hizmetler

Firmamız Elektrik & Elektronik Sistemlerinin kurulumunda proje ve taahhüt hizmetleri vermektedir. Faaliyet Konularımız ;
• Enerji Temin ve İletim Sistemleri ( Trafo Merkezleri , Jeneratörler – Alt yapı )
• Dahili ve Harici Aydınlatma Sistemleri, • Genel Kuvvetli Akım Priz sistemleri,
• UPS Sistemleri, • Özel Ex- Proof sistemler,
• Taşıtma ( Tava – Kanal ) sistemleri • Panolar ( Merkezi – Tali )
• Tüm Zayıf Akım Sistemleri
o Telefon / Telekomünikasyon Sistemleri
o Data – Yapısal İletim Sistemleri
o CCTV ( Kamera ) Sistemleri
o Yangın Algılama Sistemleri
o Seslendirme – Müzik Yayın Sistemleri
o Güvenlik sistemleri ( Hırsız Alarm … v.s)
o TV Sistemleri ( SMATV – IP TV )
• Otomasyon Sistemleri ( BMS – Enerji Otomasyonu, Mekanik Sist.Otomasyonu, Zayıf Sistemleri otomasyonu … v.s )
• Topraklama ve Yıldırımdan Korunma Sistemleri , olarak kısaca özetleyebiliriz.

#elektirk #elektrik taahhüt #elektrik proje #proje tasarım #trafo montaj


Benzer Firmalar