beyazpixel.com


bilgiteknik büro mak. san. ltd. şti. libadiye cad. 13/A meşecik sok. ÜSKÜDAR/İSTANBUL

Telefon1: 02163983944

Telefon2:

Fax: 00000000000

Web: www.beyazpixel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Web sitenizin tasarımı etkileyici, akılda kalıcı ve kullanışlı olmalıdır. Biz web tasarım yaparken bu konulara özen göstereririz. Sizlerde web tasarım hizmeti alırken dikkat etmeniz gereken başlıca unsurlar bunlardır.

Yaptığımız her web sitesi bizim için iyi bir referans olması gerektiğinin bilincindeyiz ve müşterilerimizin bizlerle çalıştıktan sonra gönül rahatlığıyla hizmetlerini teslim alabilmeleri için tasarımlarımızda titizlik gösteririz.

Müşterilerimizle çalışmaya başlarken öncelikle onlara ait bir demo tasarım çalışması sunarız. Bu çalışma beğenildiğinde ise tasarım ve yazılım çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederiz. Çalışma tamamlanana kadar tasarımcılarımız bire bir web sitesi yaptıran müşterilerimiz ile irtibatta olarak onların isteklerine tam olarak cevap verecek bir web site tasarımı çıkarmak için gayret gösterirler.


Ürün ve Hizmetler


wep tasarım
Web sitenizin tasarımı etkileyici, akılda kalıcı ve kullanışlı olmalıdır. Biz web tasarım yaparken bu konulara özen göstereririz. Sizlerde web tasarım hizmeti alırken dikkat etmeniz gereken başlıca unsurlar bunlardır. Yaptığımız her web sitesi bizim için iyi bir referans olması gerektiğinin bilincindeyiz ve müşterilerimizin bizlerle çalıştıktan sonra gönül rahatlığıyla hizmetlerini teslim alabilmeleri için tasarımlarımızda titizlik gösteririz. Müşterilerimizle çalışmaya başlarken öncelikl
web tasarım

#web tasarım # # # #


Benzer Firmalar