ARZUM GAYRİMENKUL


merkez mah. çiğdem caddesi no:49 avcılar

Telefon1: 02125090059

Telefon2: 05325741300

Fax: 02125919730

Web: arzumgayrimenkul.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Avcılar Bölgesinde Hizmet Veren Arzum Gayrimenkul`e Hoş Geldiniz...

İstanbul`un Parlayan yıldızı Avcılarda genç dinamik kadrosuyla faaliyet gösteren ARZUM GAYRİMENKUL konusunda uzman,güvenilir,eğitimli,geçmiş endişelerinizi farkında olan sorumluluk sahibi paranızın ve zamanınızın değerini çok iyi bilen profesyonel danışmanlık hizmetleriyle haftanın 7 günü hizmetinizdedir.TEK REKLAMIMIZ SADECE SAYIN MÜŞTERİLERİMİZİN İYİ REFERANSIDIR.



İstanbul ili Avcılar, Büyükçekmece ilçeleri ve Avcılar, Cihangir, Deniz Köşkler, Üniversite, Beykent, Bizimkent muhitlerinde Satılık Arsa, Kat Karşılığı Arsa, Satılık Konut, Kiralık Konut, Satılık İşyeri, Kiralık İşyeri gibi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Genel olarak Avcılar - Büyükçekmece ilçesi olmakla beraber İstanbul ilinin tümünde hizmet verebilmekteyiz. Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizi bilgilendirebiliriz.



Profesyonel iş anlayışının gerektirdiği tüm teknolojik imkanlarımızı sizin için kullanıyoruz. İlkeli, dürüst ve güvenilir emlak danışmanlığının farkını hissetmek için aramanızı veya ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.



Saygılarımızla



ARZUM NİMİR


Ürün ve Hizmetler

SATILIK ARSALARINIZI BİZE BİLDİRİN ETKİLİ REKLAMLARIMIZLA SATIŞA SUNALIM
1)ARSANIN LOKASYON BİLGİLERİ
2)ARSANIN M2 BİLGİLERİ
3)ARSANIN CAPI
4)İMAR DURUMU VARSA RESİM
ANA SAYFADAKİ ADRESİME MAİL GÖNDERMELERİ SONUCUNDA DEĞERLENDİRELECEK MÜŞTERİLERİMİZİN UYGUN GÖRDÜĞÜ ARSA RANDEVU ALINARAK GEZİLECEK, YASAL ENGEL OLMAMASI HALİNDE SÖZLEŞMESİ YAPILACAKTIR.
SAYGILARIMLA ARZU NİMİR

#arzumemlak # # # #


Benzer Firmalar