Anasayfa » Branda ve çadır » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Branda ve çadır » Lider çadır kiralama ve Organizasyon tur.inş.san.tic.ltd.şti.

Lider çadır kiralama ve Organizasyon tur.inş.san.tic.ltd.şti.


karayolları mah 608.sok no 35

Telefon1: 212 535 75 14

Telefon2: 532 504 08 95

Fax: 212 535 75 15

Web: www.lidercadir.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yenilik ve gelişmeleri takip eden yapımız ve deneyimli personelimiz ile kaliteli ve güvenilir yapılar oluştururken siz müşterilerimizin zevkine hitap ederek tüm organizasyon yönetimi tarafımızdan titizlikle gerçekleştirilir.

Çadır ekipmanlarımızın kalitesi, dakik olma özelliğimiz, modern çalışma tekniklerimiz ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız sayesinde sürekli artan bir seyirle büyümemiz devam etmektedir.

Uluslararası standartlara uygun TÜV belgeli Alman menşeli ürünlerimiz; alev yürütmeme standartları olan DIN 4102,B1,M2,BS 5438/7837, USANFPA 701 normlarını içermenin yanısıra maksimum gün ışığı iletimi % 5`dir.

Tüm organizasyon çadırlarımızda; ramazan ve iftar,açılış törenleri,kongreler,davet ve kokteyller,nişan-düğün törenleriniz, tüm fuar ve outdoor etkinlikleriniz için çadır ve aksesuarları konusunda kiralama hizmeti vermekteyiz.

Dilerseniz organizasyonlarınızın altyapı lojistiğini gerçekleştirir, ya da süpervizör hizmeti de verebiliriz.

Çadırlarımızın iklimlendirilmesi (ısıtma-soğutma), aydınlatması, süslenmesi, zemin-podyum ve halı kaplaması bünyemizde olup ihtiyaç duyacağınız diğer organizasyon ekipmanlarını
(masa,sandalye,sehpa,koltuk takımı,seyyar ısıtıcılar,seyyar tuvalet, vs..) istekleriniz doğrultusunda müşterilerimize sunabilmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

9 m2’den, 13.000 m2’ye kadar farklı modellerde kiralık çadırlarla bunların iklimlendirilmesi, (ısıtma-soğutma) genel aydınlatması, süslemesi, zemin-podyum ve halı kaplaması ile ihtiyaç duyacağınız tüm kiralık sistemlerle; ramazan ve iftar, açılış törenleri, kongreler, davet-kokteyller, nişan-düğün, tüm fuar ve outdoor etkinlikleriniz için çadır ve aksesuarları kiralama konusunda hizmet vermekteyiz. Dilerseniz organizasyonlarınızın altyapı lojistiğini gerçekleştirir; ya da süpervizör hizmeti de verebiliriz.

Çelik ve Membran yapılar estetik ve fonksiyonelliği ile birlikte imalat ve montaj sürelerinin kısalığı ile de tercih edilir. Yağmur, kar, rüzgâr ve fırtınaya dayanıklılığı ile her türlü organizasyonun özellikle davet- kokteyl, açılış, fuar, kongre, seminer ve protokoller için vazgeçilmez olmuştur.

#kiralık cadir #çadır çadir #kıralık kiralik #rent tent #kiralama kirala


Benzer Firmalar