Yeditepe Bilgisayar Bilişim


Soğanlı mah Göktuğ Sokak NO:19/2 Bahçelievleri

Telefon1: 0212-555-58-72

Telefon2:

Fax: 0212-555-58-72

Web: www.yeditepebilgisayar.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yeditepe Bilgisayar , 07.04.2006 yılında istanbul’da kurulmuştur. Bir çok kurumsal firmaya bakım anlaşmalı olarak danışmanlık hizmeti vermektedir. Bilgi işlem bilgisayar teknik servisi, notebook tamiri, web tasarımı, web hosting, domain tescil, vps hizmetleri,mail hosting, bilgisayar donanım satışı,network kurulumu server optimizasyon alarm sistemleri,güvenlik kamera sistemleri ve wireless internet verdiğimiz hizmetlerin başında gelmektedir. Bunun yanı sıra kurumsal olmayan müşterilerimize de teknik servis ve bakım hizmeti sunmaktayız. Vermiş olduğumuz hizmetlerde müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz.

Hedefimiz

Yeditepe Bilgisayar olarak hedefimiz, küçük-büyük bütün işletmelerin, günün gereklerine ve teknolojinin ilerlemesine uygun olarak A’dan Z’ye tüm teknolojik ihtiyaçlarını en uygun şekilde sağlamak ve işleyişini devam ettirmektir. Bir firmanın ihtiyacı olan Donanım, Yazılım, Dinamik-Statik web sitesi tasarımı, domain tescil ve hosting hizmeti gibi servisleri müşterilerimize sunmak.

Vizyonumuz

Kullanmakta olduğunuz bilgisayar sistemlerini ihtiyacınıza en uygun hale getirmek ve maksimum seviyede faydalanmanızı sağlamak. Yeni teknolojik gelişmelerle işinizin gelişimine katkıda bulunmak. Düzenli bakımlar yapılarak sisteminizin aksamadan ilerlemesini sağlamak. İhtiyaçlarınıza uygun, size özel, yüklenmesi ve gezinmesi hızlı, kullanıcı dostu zengin grafiklere sahip ve insanların sonrasında tekrar tekrar ziyaret edebilecekleri bir web sitesi tasarımı yaratmak.


Ürün ve Hizmetler

Hosting ( Sunucu Hizmetleri)Bu hizmetler, hizmet türü kapsamında ücretlendirilebilirdir.Yüksek hızda veri transferi ile en etkili web sitesi sunumu için Opteron 240 işlemcili sunucumuz hizmetinizdedir. Ayrıca alan adı ve hosting bayiliğimiz ile hizmetler vermekteyiz.Ftp, http ve https gibi birçok protokolün etkin kullanım imkanına ek olarak yüksek kapasiteli e-posta, e-posta yönlendirme, otomatik cevaplandırma ve antivirüs-antispam denetimi ile güvenli bağlantı sağlamaktayız.OEM Parça ve Bilgisayar SatışıHer türlü bilgisayar donanımını uygun fiyat ve cazip finans seçenekleri ile bulabileceğiniz yeditepe bilgisayar satış sonrası desteği ile hizmetinizdedir. Uluslar arası markalar ( Hp, Asus, Sony, Philips, Samsung, Seagate, Konica, Creative, Kingston, yerli markalardan CBOX, Airties, İbm gibi birçok markanın satışı yapılmaktadır. Lütfen almak istediğiniz ürünler için bizden fiyat alınız.Web Tasarım ve Uygulama HizmetleriYeni teknolojik gelişim, bilgisayarın artık hayatımızdaki öneminin gün geçtikçe artması ve elektronik ticaret, reklam gibi temel hizmetlerin insanlara kolay ve etkili şekilde sunulması amacıyla kurulan Web siteleri neredeyse tüm küçük, orta ve büyük şirketlerin olmazsa olmazları arasına girmiştir. Artan talepler ve teknolojik gelişmelere tam adapte olmuş bir programcı altyapısı ile yeditepe Bilgisayar müşterileri için en uygun yazılımı kullanarak artan taleplerine cevap vermeyi hedeflemektedir. Firmaların kurumsal kimliğine uygun web sayfası tasarımı ile birlikte firmalara uygun çözümler sunulmaktadır.Teknik Servis HizmetleriGünümüz teknolojisinin gelişimi ile birlikte bilgisayar kullanımı yaygınlaşarak neredeyse hayatımızın her alanında olmazsa olmazlardan birisi konumuna gelmiştir. Gerek bireysel ve gerekse de ticari faaliyetlerde kullanımında sürekli olarak bakım, güncelleştirme ve zararlı yazılımlardan koruma (virüsler, spyware yada malware’ler vb.. gibi) gibi hizmetler zorunlu hale gelmiştir. Bu hizmetler ile bilgisayar kullanımındaki verimlilik arttırılarak kullanıcı dostu bilgisayarlar ve memnun müşteriler portföyü oluşmaktadır.Firmamızın yetkin olduğu servis alanları:• İşletim sistemleri bakımı, yedeklenmesi, yeniden yüklenmesi işlemleri• Sunucu işletim sistemleri kurulumu, işletimi, yedeklenmesi işlemleri• Ağ (Network)kurulumu ve işletimi• Adls modem kablolu ve kablosuz kurulumları• Yıllık bakım anlaşmaları ile yerinde servis ve bakım işlemleri• Kablosuz ağ kurulumu, yönetimi• UTM, Firewall ve benzeri güvenlik duvarlarının kurulumu ile kurumsal güvenlik• Masa üstü pc bilgisayar laptop tamir bakım format işlemleri

#yeditepebilgisayar #teknik servis #oem parça satışı #bilgisayar satışı #hosting hizmetleri


Benzer Firmalar