Anasayfa » Boyahane Tesisleri » Boya Sanayii » MANİSA Boyahane Tesisleri » İlke Endüstriyel Boyahane Tesisleri

İlke Endüstriyel Boyahane Tesisleri


Akhisar O.S.B. 2. Cad No : 30

Telefon1: 0 236 427 26 33

Telefon2:

Fax: 0 236 427 26 36

Web: www.boyahanetesisleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İlke Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. 1993 yılında İzmir`de kurulmuştur. 1997 yılında Akhisar Organize Sanayi Bölgesinde 10000 m2 açık alan üzerinde 5000 m2 kapalı alana sahip fabrikasını kurarak üretimini burada ileri teknoloji CNC makina sistemleri ve ekipmanları ile gerçekleştirmektedir.

Kurulduğu günden itibaren Türkiye`de ilk olmanın verdiği gururla oto boyama sektöründe mühendisinden işçcisine kadar uzman ve deneyimli kadrosuyla oto yan sanayicisinin haklı güvenini kazanmış ve Dünya markaları arasında yerini almıştır.

2005 yılında geçmişten gelen tecrübesi ve konusunda uzman mühendis kadrosu ile Endüstriyel Sistemlerin AR-GE çalışmalarına başlamıştır.

2006 yılında Endüstriyel Boyahaneler, Boyama Robotları konusunda öncü firmalardan Alman B+M Surface Systems GmbH ve Konveyör sistemlerinde bir profesyonel olan Caldan Conveyor A/S anlaşmalar yaparak güçbirliği oluşturmuştur.

İlke Makina 2009 yılında Endüstriyel Boyahaneler konusunda daha güçlü bir yapılanma içine girme kararı almıştır. İlke Boyahane Tesisleri Ltd. Şti. kurarak konusunda uzman kadrosu ile sizlere geliştirilmiş teknolojiler ve yaratıcı çözümler sunmayı ilke edinmiştir


Ürün ve Hizmetler

Yaş Boya Uygulamaları
Toz Boya Uygulamaları
Kurutma ve Pişirme Kabinleri
Boyahane Tesisleri
Konveyörler
Kimyasal Temizleme
Toz Toplama Sistemleri
Ses Izolasyon Kabinleri
Boyama Robotları
Kataforez Hatları

#boyahane tesisleri #yas boya #toz boya #boyama robotlari #endustriyel tesisler


Benzer Firmalar