Anasayfa » Kozmetik » Güzellik ve Bakım » İSTANBUL Kozmetik » Borsa Kozmetik Ürn.Paz.ve Dağ.Tic.Ltd.Şti.

Borsa Kozmetik Ürn.Paz.ve Dağ.Tic.Ltd.Şti.


Merkez Mah.Osmanpaşa Cad.Çelik Sok.No:30 / A-B Kağıthane

Telefon1: 0 (212) 3217484

Telefon2: 0 (212) 3217485

Fax: 0 (212) 3217486

Web: www.kozmetikborsasi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:23 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Borsa Kozmetik Ürünleri Pazarlama ve Dağ. Tic. Ltd. Şti. deneyimli kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile profesyonel kozmetik ürünleri pazarında önemli bir yere sahiptir.

2004 yılında İstanbulda kurulan şirketin, Ocak 2006dan bu yana Ankarada bulunan şubesi, İç Anadolu bölgesine hizmet vermektedir. Yapmış olduğu iddalı kampanyaları, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile birleştiren firma, müşterilerinin ihtiyaçlarını en ekonomik şartlarla karşılayabilmeyi kendisine hedef edinmiştir.

Firmanın sektöre kazandırmış olduğu ürünler sadece saç boyası ile sınırlı kalmamıştır. Firma, salon demirbaşları, profesyonel saç bakım ürünleri ve profesyonel ağda grubu ile ürün yelpazesini genişleterek müşterilerinin beğenisine sunmuştur. Özellikle bitkisel ürün pazarına sunulmuş olan Tierra bitkisel boya, Fuente ve Keune saç bakım ürünleri, sektöre büyük bir canlılık ve renk katmıştır.

Borsa Kozmetik hizmet kalitesinden ödün vermeden, sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerine sunmayı kendine ilke edinmiştir.

Saygılarımızla,


Ürün ve Hizmetler

Faaliyet alanımız saç boyası, saç bakım ve şekillendirici ürünler, tüm kuaför ekipmanları ve demirbaşları toptan ve perakende satışıdır

#saç boyası #saç bakım #kuaför ekipman #yıkama seti #keune tierra


Benzer Firmalar