Anasayfa » Mühendislik » Jeoloji » DENİZLİ Mühendislik » Densan Mühendislik Ltd. Şti.

Densan Mühendislik Ltd. Şti.


Çaybaşı Cad. Küçükağa Apt. No:52 DENİZLİ

Telefon1: 0 258 2612661

Telefon2:

Fax: 0 258 2612661

Web: www.densanmuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1973
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Densan Mühendislik 1973 yılında başladığı mühendislik hizmetlerine bu gün iki ayrı iş ortaklığı ile devam etmektedir. Bunlar AiRFEL ve MİTSUBISHI HEAVY ile birlikte distribütörü olduğumuz COOLBREEZE Evaporatif soğutucu cihazlarıdır.

Densan kaliteli iş yapma anlayışı il bütün müşterilerine hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


CoolBreeze Evaporatif Soğutucu
Taze Hava Verir. CoolBreeze evaporatif soğutucu işyerinize/evinize temiz hava sunar. Klasik klima sistemlerinde tekrar tekrar aynı havayı döndürürken Coolbreeze klima soğutmalı sistemlerin aksine saatte Genellikle havayı 35 kez değiştirilir ve temiz hava almanızı sağlar. Temiz CoolBreeze ile, pencere ve kapılar açabilirsiniz CoolBreeze bulunduğunuz yere serin hava üfleme için tasarlanmış olmasıdır. Coolbreeze egzoz özelliği ile tavana sıkışan sıcak havanın tahliye edilmesini sağla
Coolbreeze Evaporatif soğutma

CoolBreeze evaporatif soğutucu işyerinize/evinize temiz hava sunar. Klasik klima sistemlerinde tekrar tekrar aynı havayı döndürürken Coolbreeze klima soğutmalı sistemlerin aksine saatte Genellikle havayı 35 kez değiştirilir ve temiz hava almanızı sağlar.

Temiz

CoolBreeze ile, pencere ve kapılar açabilirsiniz CoolBreeze bulunduğunuz yere serin hava üfleme için tasarlanmış olmasıdır. Coolbreeze egzoz özelliği ile tavana sıkışan sıcak havanın tahliye edilmesini sağlar. Aynı zamanda toz ve diğer kirli partiküllerin atılmasını sağlar.

Sağlıklıdır.

CoolBreeze suyun buharlaşması ile açığa çıkan serin havayı üflenerek, hava sıcaklığını azaltarak ferahlatır. doğanın bir yağmur ormanı gibi soğutur, bulunduğu yeri soğutur, aynı zamanda toz ve alerjenleri temizler. Alacağınız taze, serin bir esinti gibi, tamamen doğal serinlik hissedersiniz.
Klasik klima sistemleri kompresör sistemleri, kimyasal soğutucu ve aynı havayı tekrar tekrar kullanımı ile soğutmalı klima, bayat ve rutubetli hissedersiniz. Coolbreeze insan sağlığı için temiz, sürekli tazelenmiş hava verir, doğal olarak sağlığınız için en iyisi anlamına gelir.

Tasarrufludur.

Çünkü 1 KWh enerji tüketimi ile diğer klima sistemlerinden %80 daha enerji tasarrufu sağlar.

Çevrecidir.

Coolbreeze zararlı gazlar içermez, daha az enerji harcar ve böylelikle çevreyi kirletmez, doğal bir soğutucudur. Çevre dostudur.

#evaporatif soğutma #evaporative havalandırma #cool breeze #fabrika havalandırma #evaporatif klima


Benzer Firmalar