Anasayfa » Mühendislik » Jeoloji » HATAY Mühendislik » İSKON Mühendislik Endüstriyel Muayene İml. İnş. Mad. San. ve Taah. Tic. Ltd. Şti.

İSKON Mühendislik Endüstriyel Muayene İml. İnş. Mad. San. ve Taah. Tic. Ltd. Şti.


Payas Küç. San. Sit. 4. Blok Karataş Sk. No:7 31900 Payas/Dörtyol

Telefon1: 0326 718 15 08

Telefon2:

Fax: 0326 718 15 09

Web: www.iskon-ndt.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

30 Yılı aşkın bilgi, birikim, ve tecrübemizle Endüstriyel alanda Radyografik film çekimi, Kaynak dikişleri, dövme ve döküm malzemelerde ultrasonik muayene hizmeti, Manyetik Parçacık çatlak maueyenesi, Sıvı Penetrant Muayenesi, Vakum Testi, Hidrostatik Basınç testi, Korozyon testleri, Görsel muayene hizmetleri gibi tahribatsız muayene hizmetlerinin yanısıra tahribatlı testleri içinde çözüm hizmetleri sunmaktayız.
Basınçlı kaplar alanında Avrupa Basınçlı Kaplar direktifine uygun CE belgeli basınlı kap tasarım, dizayn ve imalatı yapmaktayız.
Bunların yanısıra; Mekanik, inşaat, elektrik ve otomasyon projelendirme müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri sunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


NDT Endüstriyel Tahribatsız Muayene
30 Yılı aşkın bilgi, birikim, ve tecrübemizle Endüstriyel alanda Radyografik film çekimi, Kaynak dikişleri, dövme ve döküm malzemelerde ultrasonik muayene hizmeti, Manyetik Parçacık çatlak maueyenesi, Sıvı Penetrant Muayenesi, Vakum Testi, Hidrostatik Basınç testi, Korozyon testleri, Görsel muayene hizmetleri gibi tahribatsız muayene hizmetlerinin yanısıra tahribatlı testleri içinde çözüm hizmetleri sunmaktayız. Basınçlı kaplar alanında Avrupa Basınçlı Kaplar direktifine uygun CE belgeli bası
NDT, Endüstriyel, muayene, ultrasonik, Radyografik, film, Çekimi, phased, array, Manyetik Parçacık Testi, UT, MPI, Vakum Testi, Laminasyon, Hatay, Dörtyol, Adana, Mersin, Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye, TÜV, SÜD

#NDT, Radyografik #Film, Ultrasonik #Manyetik, Penetrant #Hatay, Dörtyol #Adana


Benzer Firmalar