AA enson güvenlik ve elektronik sistemleri


Cemal Nadir Cd. Çağın İşh. No:34/4 Osmangazi Tel: 0224 224 77 37 Fax: 0224 222 78 48 BURSA

Telefon1: 2242247737

Telefon2:

Fax: 2242227848

Web: www.enson.biz

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güvenlik Sistemleri

ANLATILANLARA DEĞİL GÖRDÜKLERİNİZE İNANIN !

Güvenlik sistemlerinin bir numaralı yapı taşı, kritik her noktayı günün 24 saati istediğiniz her an gözetleyebileceğiniz, tüm gerçekliği ile her olaya hakim olabileceğiniz İzleme sistemleri, kamera ve montaj elemanları, lensler, monitörler ve cesitli cihazlar ile sizin için en uygun görüntüleme sistemleri öneriyoruz O nedenle kamera izleme güvenlik sistemleri kurulumunu bize bırakınız, gözünüz arkada kalmasın....


Ürün ve Hizmetler

Bilişim sektörüne 1997 yılında enson teknolojiyi, rekabetçi fiyatla ve eksiksiz destek hizmetiyle Bursa BT pazarına sunmak amacıyla kurulmuştur. Hem tedarikçi firmalara hem de kurumsal ve bireysel müşterilerine yalın ve direkt süreçlerle ulaşarak, sürekli maliyet avantajı oluşturmayı hedeflemektedir. Böylelikle, kaliteden ödün vermeksizin, en yeni teknolojiyi yansıtan ürün ve çözümlerini, en uygun fiyatla pazara sunabilmektedir. En zor projelerde bile müşterilerinin yanında olan Enson Bilgisyar Güvenlik Elektronik Sistemleri, sistem entegrasyon ve danışmanlık hizmetleri ile teknolojide güven sloganı çerçevesinde eksiksiz, tam çözüm sağlamaktadır.


En İyisiyle Çalıştığınızdan Emin Olmalısınız
Kurumsal bilgi işlem ve iletişim sistemlerindeki (sunucular, masaüstü ve taşınabilir/kablosuz bilgisayarlar ile bunları birbirlerine bağlayan ağlar) başarınız, bu çözümleri belirlemek ve kullanmak için deneyimli bir teknoloji uzmanı ile birlikte çalışmanıza bağlıdır. Hedeflerinizi anlayacak ve ihtiyaçlarınızı güvenilir ve ekonomik bir şekilde karşılayabilecek, gerekli eğitime, bilgiye ve deneyime sahip kişilere ihtiyacınız vardır.


Organizasyon ve iş süreçlerini yalın, bireysel ve kurumsal müşterilere olabildiğince az katmanla ve direkt erişmeye yönelik olarak yeniden düzenleyen Enson Bilgisyar Güvenlik Elektronik , böylelikle gereksiz tüm maliyetleri bertaraf ederek elde edebildiği rekabetçi fiyatlarını Bursa BT pazarına yansıtmaktadır.

Enson Bilgisyar Güvenlik Elektronik Sistemleri, uzman kadrosuyla, birçok hizmeti dünya standartlarında vermektedir. Bunun yanı sıra kurumlara özel danışmanlık, bakım sözleşmeleri, teknik eğitimler, sistem kurulum, outsourcing, data recovery (veri kurtarma) kapalı devre kamera sistemleri alarm sistemleri , otopark otomasyon , entegre ticari yazılım gibi profesyonel hizmetleri de kendi bünyesinde siz değerli müşterilerine sunmaktadır.


Enson Bilgisyar Güvenlik Elektronik Sistemleri , her zaman müşterilerine doğru zamanda, doğru hizmeti sunmayı hedeflemiştir.

PAROLAMIZ .. TECRÜBEMİZLE TEKNOLOJİ.. DAHA ANLAŞILIR DAHA DOST...

#güvenlik kamerası #alarm #bilgisayar servisi #bilgisayar bursa #servis bursa


Benzer Firmalar