Bestaş Medikal


Perpa Tic. Merkezi B Blok Kat:5 N:297

Telefon1: 0212 210 10 05

Telefon2:

Fax: 0212 210 10 07

Web: bestasmedikal.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız en kaliteli ürün, hizmet ve satış sonrası hizmetler için uzun yıllar Dedike MRI ve Kemik Dansitometre cihazları üzerine uzmanlaşmış bir ekibi sizler için bir araya getirmiştir.

Saygı değer kullanıcılarımız başta olmak üzere, Türkiye genelinde toplam kalitede Osteoporoz Teşhis hizmetinin en iyi şekilde sağlanmasına odaklanan firmamızın, özellikle genç nüfusun yoğun olduğu ülkemizde gelecek yıllarda nüfusun yaşlanması ile Osteoporoz risk guruplarının artışından kaynaklanacağı düşünülen olumsuzluklara ve meme kanserine karşı mücadelede önde gelen iş ortağınız olmak birinci önceliğidir.

Fransız DMS Firması üretimi Kemik Dansitometre sistemlerimizde, Osteoporoz teşhis ve takibi için hiçbir ilave yatırım yapmanıza gerek kalmamasını sağlamak amacı ile tüm opsiyonel yazılımlar standart konfigürasyona ilave edilerek, toplam kalitede hizmet anlayışı ile sizler ve hastalarınızın kullanımına sunulmaktadır.

Meme kanseri dünya çapında en sık rastlanılan ikinci tip kanserdir ve hayatta kalma oranları sürekli artış göstermektedir. Küçük meme kanserlerinin mamografi taraması ile erken teşhisi başarılı tedavi için en önemli etkendir. Erken dönemde teşhis edilen meme kanserlerinde tedavinin başarı oranı %100`e yakın orandadır. Bestaş Medikal ekibi DMS Mamografi sistmelerimizin komple ve kesintisiz teşhis hizmeti için sizlerin önde gelen yardımcınız olabilmesini sağlamak üzere en iyi şekilde organize olmuştur.


Ürün ve Hizmetler


DMS Marka Stratos Model Kemik Dansitometre Cihazı
2. el 2008 üretim tarihli DMS Marka Stratos Model Kemik Dansitometre Cihazı
Bestaş Medikal Kas İskelet MRI üretiminde Dünya lideri Esaote S.p.A Dedike MRI cihazları ve Kadın Sağlığı Görüntülemesinin önde gelen sistemleri olan Kemik Dansitometre ve Mamografi sistemleri üzerine uzmanlaşmış bir kadro ile DMS Türkiye Tek Yetkili Distribütörü olarak hizmet vermektedir. Ayrıca Ocak 2011 itibarı ile DMS`nin Türki Cumhuriyetler ve Irak`a distribütörlük yetkisini de alarak yetki bölgesini genişletmiştir.

#medikal #tıbbi cihazlar # # #


Benzer Firmalar