BURSA KONUT PROJELERİ


Medikal Park Hastanesi Arkası – Fomara Muti İş Merkezi Kat:2 Osmangazi 16220. Bursa,

Telefon1: 02243623784

Telefon2:

Fax: 02243623777

Web: www.bursakonutprojeleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bursa’nın İnşaat-Konut sektörünün açılış penceresi
Bursa Konut Projelerine Hoş Geldiniz.

Bursakonutprojeleri.com; Bursa Konut Projeleri alanında Bursa’ nın en geniş konut projesi içeriğine sahip konut-yapı sitesidir. Bursa genelindeki konut projelerinin tamamına yakını bursakonutprojeleri.com sayfalarında yer almaktadır.

İnşaat sektöründeki konut projelerinin en güncel ve en yeni haber içeriği de yine bursakonutprojeleri.com’ da yer almaktadır. Kampanyaların, yeni projelerin ve sektör ile ilgili diğer gelişmelerin duyurulduğu konut haberleri bölümü her gün güncellenmektedir

2011 yılında konut sektörüne artı değer katmak , internet kullanıcılarına konut sektöründeki projeleri tanıtma ve en iyi hizmet kalitesiyle karşılamak için yola çıktık.
Hayallerimiz hedeflerimizden de büyüktü; proje tanıtım fikrini bir adım öteye taşımalı, hizmet anlayışımızla fark yaratmalıydık.

Ayrıca;

En hızlı
En güvenli
En iyi kampanyaları sunan
En yüksek oranda bilinen
Web portalı www.bursakonutprojeleri.com Bursa konut projeleri sitesi olarak bursa konut, bursa satılık konutlar, bursa satılık konut, bursa kiralık konut, bursa daire, bursa emlak, emlak bursa, bursa da kiralık daire, bursa da satılık daire, bursa da emlak, bursa kiralık daire, bursa satılık daire-nilüfer-yıldırım-osmangazi, bursa inşaat, bursa firmalar, bursa ev, bursa toki, bursa yapı,satılık evler, bursa kiralık ev, bursa satılık ev gibi kelime bazındaki araştırmalarınızda internet üzerinde size daha fazla katkı sağlamayı hedeflemiştir.

Saygılarımızla


Ürün ve Hizmetler

BURSA KONUT PROJELERİ-BURSA KONUT FİRMALARI- BURSA KONUT HABERLERİ- BURSA SATILIK KİRALIK KONUT

#bursa konut projeleri #bursa konut haberleri #bursa konut firmaları #bursa satılık kiralık konut #


Benzer Firmalar