NASYA TEKNOLOJİ


Cumhuriyet Cd. Yağcı İş Hanı Kat:2 No:19

Telefon1: 0532 134 21 98

Telefon2:

Fax:

Web: www.nasyatek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NasyaTek firması olarak, 1999 yılından beri yazılım alanında faaliyet göstermekteyiz. Sektörel ve mobil yazılımlar üretmekte, ticari ve kurumsal işletmelerin yazılım ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamakta ve bilişim projelerinde ihtiyaç analizi, sistem analizi, altyapı konularında danışmanlık hizmeti vermekteyiz.
MİSYONUMUZ :Türkiye’de sektörel ve mobil yazılım yapan firmalar arasında etkin bir konuma gelmek. Zayıf olduğumuz global pazarda Türkiye adına ilerleme kaydetmek, çevreye ve insana duyarlı, yenilik yapabilen bir firma olmaktır. Sektörel ve mobil yazılım pazarına yeni standartlar getirerek, bilişim sektörünün gelişimine katkıda bulunmak. Kendi sahasında müşterilerine, hızlı, etkin, kalıcı çözümler sunmaktır.
VİZYONUMUZ :Misyonumuz doğrultusunda ticari ve kurumsal firmaların yazılım ihtiyaçlarını çözmek ve hızla gelişen global pazarlar için yeni ve yerli yazılımlar çözümleri üreterek Türkiye’de ve dünyada kendi sahasında güvenilir, istikrarlı bir firma olmaktır.


Ürün ve Hizmetler


E-TİCARET PAKETİ
E-Ticaret Paketleri Özellikler PAKET 1 PAKET 2 PAKET 3 Sınırsız Kategori + + + Sınırsız Ürün + + + Sınırsız Üretici, Tedarikçi + + + Ürün Yorumları + + + Ürün Oylaması + + + Müşteri Grupları (Bireysel,Kurumsal, Özel vb.) + + + Müşteriler + + + Ortaklık Modülü + + + Misafir Girişi + + + Çoklu Dil + + + Çoklu Para Birimi + + + Ürün Gruplarına Göre İndirim, Kampanya + + + Bilgi Sayfaları + + + Kargolama Yöntemleri
NasyaTek firması olarak, 1999 yılından beri yazılım alanında faaliyet göstermekteyiz. Sektörel ve mobil yazılımlar üretmekte, ticari ve kurumsal işletmelerin yazılım ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamakta ve bilişim projelerinde ihtiyaç analizi, sistem analizi, altyapı konularında danışmanlık hizmeti vermekteyiz.MİSYONUMUZ :Türkiye’de sektörel ve mobil yazılım yapan firmalar arasında etkin bir konuma gelmek. Zayıf olduğumuz global pazarda Türkiye adına ilerleme kaydetmek, çevreye ve insana duyarlı, yenilik yapabilen bir firma olmaktır. Sektörel ve mobil yazılım pazarına yeni standartlar getirerek, bilişim sektörünün gelişimine katkıda bulunmak. Kendi sahasında müşterilerine, hızlı, etkin, kalıcı çözümler sunmaktır.VİZYONUMUZ :Misyonumuz doğrultusunda ticari ve kurumsal firmaların yazılım ihtiyaçlarını çözmek ve hızla gelişen global pazarlar için yeni ve yerli yazılımlar çözümleri üreterek Türkiye’de ve dünyada kendi sahasında güvenilir, istikrarlı bir firma olmaktır.

#yazılım #eticaret #web #site #yalova


Benzer Firmalar