Anasayfa » Parfümeri » Güzellik ve Bakım » İSTANBUL Parfümeri » Nobren Life Açık Parfüm Bayiliği

Nobren Life Açık Parfüm Bayiliği


Fabrikalar Cad. Meridyen Plaza No:1 Kat:5 / 539 MERTER - İSTANBUL

Telefon1: +90 0212 481 80 44

Telefon2:

Fax: +90 0212 481 80 46

Web: www.nobrenlife.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:78 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:78
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KURUMSAL


TUANA KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN.ve.DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ. ;İstanbulda kurulmuş bir aile şirketidir. Nobren ve Nobren Life isimlerinde iki farklı markası ile hizmet vermektedir.

Nobren Parfüm olarak amacımız olağanüstü satış ekibimiz ve her zaman sizlere yardımcı olmaya hazır özverili müşteri destek ünitelerimizle sizleri beklentilerinizin ve ihtiyaçlarınızın acısından fazlasıyla memnun edecek parfümler yaratmaktadır.

Tuana Kozmetik, üretimini yüksek kimya mühendislerinin kontrolleri altında profesyonel teknik kadrosu ile Sağlık Bakanlığı`nın koymuş olduğu standartlara harfiyen uyulmakta ve teknolojinin sunduğu tüm imkanlardan faydalanmaktadır.

Nobren Parfüm, üretiminde kullanmış olduğu hammaddelerin dünya genelinde kendini ispatlamış ve IFRA (international Fragrance Association) ve RIFM (Research Institute for Fragrance Materials) standartlarını uygun hammaddelerle çalışmaktadır.

Yaratıcılık ve yeniliklere açık olmak başarılı ve kaliteli parfümler üretmenin en temel yapı taşlarıdır.

VİZYONUMUZ

Müşterilerimize değer vererek, geniş ürün yelpazesi ve yüksek kaliteli parfümleri çok iyi servis imkanları ile sunmak, yenilikçi ve değişik ürünler yaratarak konumumuzu uluslararası piyasalardaki mevcut gelişimlerin önünde sürdürmektedir.

MİSYONUMUZ

Yüksek kaliteyi en uygun fiyatlarda üretebilmek ve müşteri memnuniyeti en üst düzeyde sağlamaktadır.

AMACIMIZ

Müşterilerimizin istekleri ve hayalleri biçimlendirilmiş, yüksek standartlarda ürünler yaratmak ve müşterilerimize çarpıcı bir hizmet anlayışı sunmaktır.

KALİTE ve DEVAMLILIĞI

Kalite kontrol departmanımız üretim ve aktif kontrol takımlarımızla birlikte çalışarak müşterilerimize gönderilen bütün parfümlerin bizden standartlara uygunluğunu kontrol etmektedir.

Müşterilerimizle aramızda var olan sıcak ve devamlı iletişim sonucu olarak onlardan kazandığımız geri bildirimler sayesinde oluşabilecek en ufak hatalardan başlayarak problemlerin önüne geçilmekte ve ürünlerimiz kalitesinin her zaman yüksek bir düzeyde kalmasını sağlamaktadır.

ASIL MAHRİFET PARFÜM ŞİŞESİNDE DEĞİL, ŞİŞENİN İÇİNDE SAKLIDIR!!!


Ürün ve Hizmetler

BAYİLİK


Firmamızın bayiliğini talep eden iş ortaklarımızdan istenen;
1.Firmamızın öncelikle işlek cadde veya AVM`lere bayilik vermektedir. İşlek olmayan veya potansiyeli düşük olan cadde ve AVM`lere NOBREN markası ile bayilik verilmemektedir. Diğer markamız (Nobren Life) ile bayilikler verilmektedir.
2.Firmamız bayiliklerinde isim hakkı bedeli ve dekor ücreti talep etmemektedir.
3.Firmamız açılışta bayisine promosyon desteği ile tecrübeli satış elemanı 2 iş gün destek olarak göndermektedir.
4.Firmamızın testırları(35ml şişelerde olup ), poşet, parfüm kutusu, koku tuşu, karton çanta , hediyelik parfüm kesesi, daima firmamız tarafından ücretsizdir.
5.Firmamızın dekoru ;Dış cephe kompozit giydirme, kapartma tabela, led tabela, gömme alçıpan raflar, gömme alhşap duvar dekorasyonu, elektirik tesisatı , sunum bankosu, müşterilerinizin ağırlanması için 2 ad. bar tabureleri, Reklam giydirmeleri, Testırlar için masa üstü testırlık, laminat parke döşeme, ve bütün A-Z`ye dekor firmamıza aittir.
6.Firmamız açılışa özel bayilerine üzerinde mağazanızın adresini içeren 2000 ad. el broşuru ve 2000 ad. 6ml promosyon parfüm hediye etmektedir.

Detaylı Bilgi ve Numune İçin ;
Fabrikalar Cad. Meridyen Plaza No:1 Kat:5 / 539 MERTER - İSTANBUL
TEL : +90 0212 481 80 44
FAX : +90 0212 481 80 46
nobrenparfum@hotmail.com
info@nobrenparfum.com

#açık parfüm #nobren life parfüm #nobren parfüm #açık parfümde kaliteli marka #kalıcı açık parfüm markası hangisi


Benzer Firmalar