Anasayfa » Veteriner » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » ANTALYA Veteriner » AMETİST VETERİNER KLİNİĞİ

AMETİST VETERİNER KLİNİĞİ


Zerdalilik mah. B.onat Cad. Alpak Apt. No:93/4 ANTALYA

Telefon1: 0 242 321 93 49

Telefon2: 0 532 776 80 42

Fax: 0 242 321 34 44

Web: www.ametistveterinerlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Var.

AMETİST VETERİNER KLİNİĞİ

Ametist veteriner kliniği 200 metrekare 3 katlı alanı; muayenehane,laboratuarı,röntgen odası,ameliyathanesi,yoğun bakım ünitesi,ultrason görüntüleme bölümü, danışma ve petshop bölümleriyle her geçen gün artan sorumluluğu ve sevimli dostlarımızın ihtiyaçlarının bilincine varmaya çalışarak sizlere 7/24 hizmet vermektedir.

‘ Her canlının yaşamaya hakkı vardır’ ilkemizle minik dostlarımıza daha iyi hizmet sunmak için tüm teknik ekipmanlarımızla 01.04.2008 tarihinden buyana hizmet vermekteyiz.
Güvene ve kalitenin öncüsü olmayı hedefleyen misyonumuzla kendimizi her zaman size mükemmeli sunmaya adadık. Hedefimiz dünyayı daha sağlıklı ve huzurlu yaşayacağı bir yer kılmaktır. Bu sizin içinde farklı bir dünya olacaktır.

Ametist Veteriner Kliniği ekibi; Veteriner Hekim Tunahan MULLA , Veteriner Hekim M. Akif KAHRAMAN ve Veteriner Hekim Asistan Cuma Ali ULUÇAY’dan oluşmaktadır.

Sağlıklı Günler Dileriz.


Ürün ve Hizmetler

Mikroçip UygulamaAşılamaKoruyucu HekimlikTeşhis-TedaviRöntgen GörüntülemeUltrason GörüntülemeLaboratuar Test kitleriDeri Hastalıkları Görüntüleme Doğum ve JinekolojiSuni TohumlamaOrtopedik OperasyonlarGenel Cerrahi OperasyonlarAğız ve Diş Sağlığı – Kavitron Diş Temizleme ÜnitesiBanyo-TraşPet Market hizmetlerini vermekteyiz.

#veteriner #klinik #veteriner kliniği # #


Benzer Firmalar