Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » ANKARA Sağlık hizmetleri » ANÇADER İLKYARDIM EĞİTİM MERKEZİ

ANÇADER İLKYARDIM EĞİTİM MERKEZİ


GMK Bulvarı Şehit Daniş Tunalıgil Sok. No:2/5

Telefon1: 312 229 79 26

Telefon2: 312 229 79 27

Fax: 312 229 79 28

Web: www.ilkyardim.ancader.org.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:02.06.2011
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye İstatistik Kurumu 2008 yılı verilerine göre Ülkemizde 1999 – 2008 yılları arasında ortalama 82.000 trafik, 80.000 iş kazası meydana geliyor. Bu olay­larda yaklaşık 300.000 kişi yaralanırken, binlerce insanımız ise hayatını kaybediyor. İnsanlar hiç beklenmedikleri bir yerde ve hiç beklemedikleri bir zamanda iş yerinde veya farklı bir yerde bir yaralanma, kaza veya acil bir durumla karşılaşılabiliyor.

Bu kapsamda doğru ve zamanında yapılan ilk yardım uygulaması çoğu zaman hayat kurtarıcıdır. Bayılan bir kişiyi yere yatırıp ayaklarını yukarıya kaldırmak, solunumu durmuş bir kişiye pozisyon vermek veya bir kanamayı durdurmak gibi hayat kurtarıcı hareketler bilinçli olarak yapıldığında sakatlanmalar ve ölümlerin önüne geçilerek tıbbi yardımın sağlanması için gereken zaman kazanılmış olacaktır.

Buradan yola çıkarak Derneğimiz İlk Yardım Eğitim Merkezi halkımızın bilinçlenmesine katkıda bulunmak iş sağlığı ve güvenliğini sağlamak amacıyla Sağlık Bakanlığından onaylı sertifikalı TEMEL İLK YARDIM EĞİTİMİ’ni gerek kendi bünyesinde gerekse işyerleri bünyesinde vererek, bu alanda eğitilmiş sertifikalı insan sayısının artmasında katkıda bulunmayı temel ilke olarak benimsemiştir.

Sağlık bakanlığının ilkyardım yönetmeliği gereği “tüm kurum ve kuruluşlarda istihdam edilen her 20 personel için 1 personel, ilgili mevzuata göre ağır ve tehlikeli işler kapsamında bulunan işyerlerinde, her 10 personel için 1 personel olmak üzere, bu yönetmeliğe göre yetkilendirilmiş merkezden en az ‘Temel İlkyardım Eğitimi’ sertifikası almış ilkyardımcının bulundurulması zorunludur”. (22.05.2002 tarihli Resmi Gazete)

TEMEL İLK YARDIM EĞİTİMİ yasal zorunluluktan ziyade sosyal bir sorumluluktur. Günümüzde ISO18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri gereği ve pek çok Akreditasyon Belgesi için Avrupa birliği ülkelerinde tüm işyerlerine ilkyardımcı eğitimi zorunluluğu getirilmiştir.Tüm çalışanlar daha güvenli bir ortamda çalıştıklarının farkında olarak iç müşteri mutluluğu sağlanacak, yaralanma ve sakatlanma neticesinde çıkacak İŞGÜCÜ KAYBI en aza indirilecektir

Sizin ve çalışanlarınızın daha güvenli ve sağlıklı ortamlarda çalışması için, gerektiğinde ilkyardım müdahalesi yapabilecek kimselerin yetiştirilmesi hususunda Sağlık Bakanlığınca yetkilendirilmiş ANÇADER İLKYARDIM EĞİTİM MERKEZİNDE bu eğitimleri vermekten mutluluk duyacağız.

Sağlık ve esenlik dileklerimizle…


Ürün ve Hizmetler


ZORUNLU TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ
Kanuni zorunluluğu olan temel ilkyardim eğitimini ANÇADER İLKYARDIM EĞİTİM MERKEZİMİZ`de ya da kuruluş bünyesindeki eğitim salonlarında vermekteyiz. Eğitim 8+8=16 saat. Toplam 2 gündür. Eğitim Ücreti kdv dahil 200TL dir. Eğitimlerimiz uzman eğitimcilerimiz tarafından verilmektedir.
Kanuni zorunluluğu olan temel ilkyardım eğitimini, ilkyardım eğitim sertifikasını ve ilkyardımcı kimliğini uzman eğitimcilerimiz tarafından Ançader İlkyardım Eğitim Merkezinden alabilirsiniz.
Eğitimin süresi 8+8=16 saat(2 gündür)

Detaylar için 0312 229 79 26-27


ANÇADER İYEM

#ilkyardım #sağlık hizmeti # # #


Benzer Firmalar