Elektra Enerji


Esentepe Mah. Kasap Sok. No:6 K:3 D:6

Telefon1: 2122730170

Telefon2:

Fax:

Web: www.elektraenerji.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Elektra Enerji 2011 yılında EPDK’dan almış olduğu 20 yıl süreli Toptan Satış Lisansı ile yurt içinde elektrik enerjisi ticareti yapmaya başlamıştır. Elektra Enerji tedarik ettiği elektriği hem toptan olarak hem de doğrudan serbest tüketicilere avantajlı fiyat seçenekleri ile sunabilmektedir.

Enerji sektöründe ikili anlaşmaların hayata geçmesiyle enerji satışı çalışmaları da hız kazanmıştır. Elektra Enerji müşteri memnuniyeti odaklı satış stratejisi ile yola çıkmış olup uzman kadrosu ile ucuz enerji beklentilerine üst düzeyde cevap verebilmektedir.

Misyonumuz : Türk enerji sektörünün standartlarını yükseltmek için global enerji sektöründeki yenilikleri ve gelişmeleri müşterilerimize sunarak en ucuz elektriği en kaliteli hizmetle almalarını sağlamaktır.

Vizyonumuz : Yaratıcı kadrosu ile ileriyi tahmin ederek stratejik fırsatları değerlendirip yerel ve global pazarda aranılan bir firma olmaktır.


Ürün ve Hizmetler

Elektrik Piyasası İşlemleri
Elektrik doğası gereği depolanamayan bir enerji kaynağıdır ve tüketildiği anda üretilmektedir. Türkiye’deki tüm tüketiciler ortak elektrik havuzundan elektrik ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar. Ortak bir havuz mantığında çalışan bu elektrik sistemine elektrik piyasasındaki tüm üreticiler, ürettikleri elektrikleri iletmektedirler. Serbest tüketici belgesine sahip tüm tüketiciler, elektrik ticareti lisansına sahip tüm elektrik satış şirketlerinden, anlaşma kapsamında elektrik tedarik edebilirler. Elektrik ihtiyacını özel bir tedarikçiden sağlayan tüketicilerin teknik olarak elektrik tesisat sistemlerinde hiçbir değişiklik yapmalarına gerek yoktur , mevcut elektrik tesisatı üzerinden elektrik tedariğine devam edilmektedir. Sayaçların Okunması
Elektrik sayaçlarının okunması, mevzuat gereği dağıtım şirketlerinin yetki ve sorumluluğunda bulunmaktadır. Serbest Tüketicilerin sayaçları da bu kapsamda bağlı bulundukları elektrik dağıtım şirketi tarafından okunmaktadır. Faturaların Hazırlanması
Sayaç endekslerini, ilgili tutanak dahilinde alan elektrik satış şirketleri fatura tutarlarını, serbest tüketici ile yapmış oldukları anlaşma çerçevesinde oluşturmaktadırlar. Tüketiciler fatura tutarlarını anlaşma kapsamında belirlenen koşullar dahilinde elektrik satış şirketine ödemektedirler. Arızalar ve Bakım
Serbest tüketicilerin elektrik tesisatlarında oluşan arızaların giderilmesi ve bakımlarının yapılması, tüketicinin bulunduğu bölgedeki elektrik dağıtım şirketinin yetki ve sorumluğundadır.

#elektrik enerjisi #indirimli elektrik #ucuz elektrik #toptan satış #


Benzer Firmalar