Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Danışmanlık hizmetleri » İs İs İnsan Kaynakları Danışmanlık ve Eğt. Ltd. Şti.

İs İs İnsan Kaynakları Danışmanlık ve Eğt. Ltd. Şti.


Şehremini Mah. Vezir Cad. Karadeniz Ap. No: 13 K.1 Şehremini

Telefon1: 02125853508

Telefon2: 05302415924

Fax: 02125870082

Web: www.isisdanismanlik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İs İs İnsan Kaynakları Danışmanlık firması, yaşamınızı kolaylaştırmayı ve desteğe ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda var olmayı temel amaç edinmiştir.
İs İs Danışmanlık, yardımcı personel arayan ailelerin beklentilerini dikkatlice dinler, ihtiyaçları tespit eder, detayları belirler ve pozisyon için uygun olabilecek güvenilir ve nitelikli adayları belirleyip iş verenler ile buluşturur. Aynı durum iş arayanlar içinde geçerlidir. İş arayan adayların beklentilerini, deneyimlerini, güçlü yönlerini tespit edip, mevcut iş talepleri ile bu beklentileri eşleştirip iş arayan adaylara keyifle ve güvenle çalışacakları bir iş ortamı sunar.
İs İs Danışmanlık, üç temel konuda sizlere hizmet sunmaktadır;
1) Hasta ve Yaşlı Bakımı
2) Çocuk ve Bebek Bakımı
3) Genel Temizlik Hizmetleri

İs İs İK, hizmetin devamlı bir birliktelik süreci olduğuna inanmaktadır.. Bu nedenle, işe yerleştirme sürecinden sonra da işveren ve çalışan memnuniyetinde sürekliliği hedeflemektedir.




Ürün ve Hizmetler

Hasta Bakıcı, Hemşire, Yatılı Hasta Bakıcı, Yatılı Eleman, Yatılı Bakıcı, Hasta Refakatçisi, Yaşlı Bakıcısı, Çocuk Bakıcısı, Yatılı Çocuk Bakıcısı, Fizyoterapist, Yaşlı Refakatçisi, Hasta Bakıcı Arıyorum, Yatılı Bakıcı Arıyorum, Yatılı Hasta Bakıcı Arıyorum

#Hasta Bakıcı, Hemşire #Yatılı Hasta Bakıcı, Bakıcı #Hasta Refakatçisi, Yaşlı Bakıcısı #Çocuk Bakıcısı, Yatılı Çocuk Bakıcısı #Hasta Bakıcı Arıyorum


Benzer Firmalar