YEŞİLYURT BİLİŞİM TASARIM


BALGAT

Telefon1: 0533 816 93 15

Telefon2:

Fax: 00000000000

Web: www.ybt bilisim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YEŞİLYURT BİLİŞİM TASARIM, profesyonel internet sitesi - web tasarımı, e- ticaret uygulamaları, interaktif tanıtım ortamları, 3 boyutlu görselleştirme ve grafik tasarım hizmetleri sunan bir kuruluştur.
Farklı ve Müşteri Odaklı
YEŞİLYURT BİLİŞİM TASARIM,olarak müşterilerimizin ürün ve hizmetlerinin hedef kitlelerine daha verimli ve hızlı ulaşmasını sağlayan profesyonel çözümler sunarız. Firma içi işlemleri hızlandıran ve çalıma verimliliğiniz arttıran uygulamalar geliştiririz. Müşterilerimizin isteklerini dinler ve kuruma özgü çözümler ile kurum imajı ile bağdaşan bütünsel uygulamalar geliştiririz. Her zaman dünyadaki değişimi takip eder, en yeni ve en güvenilir teknolojiyi kullanırız. Öncelikli amacımız %100 müşteri memnuniyetidir.
WEB TASARIM
İnternet platformunda karşılaştığı kullanıcı profillerini inceleyerek, talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda, tasarım ve yazılım çözümleri sunmaktayız. Google ve internet kullanıcısının ne istediğini ve nasıl davrandığını bilerek web sayfalarınızı stratejik olarak hazırlıyoruz.

Firmanızı, ürününüzü, hedeflerinizi internette yayınlarken anlaşılır/algılanır hale getirmek. Mevcut sitenizin tasarım, içerik ve fonksiyonlarını gözden geçirerek müşteri odaklı, kullanımı kolay ve içeriği güncellenebilir dinamik bir site olması için web tasarım hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.
LOGO TASARIM & KURUMSAL KIMLIK
Yaratıcı düşünce ve özgün tasarımlarla ortaya çıkardığımız logo ve kurumsal kimlik tasarımı ile kuruluşların markalaşma süreclerine yön vermeye çalışmaktayız.

Kullanışlı iyi bir logo veya amblem mümkün olduğunca sade, kolay anlaşılır, hatırlanması kolay, başka amblem ve logolarla karışıklığa meydan vermeyecek şekilde tasarlanmalıdır. Doğru renk tercihleri kadar her türlü baskı ve kesim tekniği ile sorunsuz kullanılabilirliği ve matbaa maliyetleride düşünülmelidir.
GRAFİK TASARIM ve TANITIM HIZMETLERI
Tasarımlarımızla ürününüze, hizmetlerinize, kurumunuza dinamizm ve heyecan getirecek, pazar payınızı yükseltecek projelerde çözüm ortağınız olmayı amaçlıyoruz.

Katalog, broşür, afiş, poster, pankart, kapak, mönü, sertifika, hisse senedi, ambalaj, etiket, takvim, ajanda, promosyon ürünleri, tabela, bilboard vb. reklam çalışmalarınızda tasarım ve matbaa hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.
cd tasarım, baskı ve çoğaltma
Tanıtımınızı etkili yapmanın yollarından biri olan interaktif tanıtım cd`si ile firmanızın kurumsal kimliğini öne çıkaran bir tanıtım programı hazırlanır. Bu program içerisinde video görüntüler, seslendirme, müzik ve animasyonlar bulunmaktadır.



Ürün ve Hizmetler

WEB TASARIM, PHP YAZILIM, JAVA SCRIPT YAZILIM, ABMLEM, LOGO, AFİŞ, POSTER, EL İLANI, KATALOG TASARIM, 3 DS STUDIO MAX, AUTO CAD, KARTVİZİT, MATBAA İŞLERİ

#alper yesilyurt,ybt bilisim #web tasarım,yazılım #auto cad, 3ds max #matbaa işleri,afiş #logo kartvizit,poster


Benzer Firmalar