Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İSTANBUL İzolasyon » POLARİZOLASYON İNŞ.KİM.VE KAĞIT ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ

POLARİZOLASYON İNŞ.KİM.VE KAĞIT ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ


kordonboyu mah.tekel cad.bayındır.sok.Ferihaözyuva sit.a blok.no:47 kartal istanbul

Telefon1: 0216 488 04 11

Telefon2: 0216 488 04 12

Fax: 0216 389 00 42

Web: www.polarizolasyon.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İçinde bulunduğumuz yüzyılda hızlı endüstrileşmenin sonucu olarak ortaya çıkan enerji ihtiyacı ve bu ihtiyacın yaklaşık % 90 oranında fosil türevli yakıt tüketimi ile giderilmesi son dönemde “küresel ısınma” sorununu ihmal edilemez boyutlara getirmiştir. Küresel ısınmanın ana nedenlerinden biri fosil yakıtların tüketimi sonucunda ortaya çıkan atık gazların her geçen gün ciddi boyutlarda artması olarak görülmektedir. Hava sıcaklığının ve buna bağlı olarak kuraklığın hissedilir biçimde artmasına neden olan bu sorunun giderilmesinde ya da etkisinin en aza indirilmesinde iki önemli tedbir bulunmaktadır. Bunlardan biri alternatif enerji kaynaklarının kullanılması diğeri ise fosil yakıt bazlı enerji kaynaklarının verimli kullanılmasıdır. Rüzgar enerjisi, güneş enerjisi ve hidrojen kaynaklı enerji gibi alternatif enerji kaynakları üzerindeki çalışmalar hız kazansa da bu tür kaynakların fosil yakıtlar kadar verimli olmadıkları görülmektedir. Ancak önümüzdeki 25 yıl içinde alternatif enerji kaynaklarının fosil yakıtların yerini alabileceği belirlendiğinden günümüzde enerjinin verimli kullanılmasının en geçerli çözüm olduğu ortak kanıdır. Enerji verimli (optimum) kullanılmasında en önemli etkenlerden biri de izolasyondur.

Isı izolasyonu konusunda faaliyetlerine devam eden POLAR İZOLASYON, ısı izolasyonunu üç gruba ayırmıştır:

POLAR DÜŞÜK ISI İZOLASYONU (- 200oC / + 5oC)
POLAR ORTA ISI İZOLASYONU (+ 6oC / + 70oC)
POLAR YÜKSEK ISI İZOLASYONU (+ 71oC / + 1400oC)
POLAR DÜŞÜK ISI İZOLASYONU, akışkan sıcaklığının - 200oC ile + 5oC arasında olduğu durumlarda uygulanır. - 200oC ile - 60oC arasında cam köpüğü (cellular glass) - 60oC ile + 6oC arasında ise poliüretan (PUR) veya poliizosiyanurat (PIR) izolasyon malzemesi olarak tercih edilir.

POLAR ORTA ISI İZOLASYONU, akışkan sıcaklığının + 6oC ile + 70oC arasında olduğu durumlarda uygulanır. Bu sıcaklıklarda kauçuk köpük (armaflex) izolasyon malzemesi olarak tercih edilir.

POLAR YÜKSEK ISI İZOLASYONU, akışkan sıcaklığının + 70oC ile + 1400oC arasında olduğu durumlarda uygulanır. + 70oC ile + 150oC arasında cam yünü, + 151oC ile + 700oC arasında taş yünü, + 701oC ile + 1400oC ise seramik yünü izolasyon malzemesi olarak tercih edilir.


Ürün ve Hizmetler

POLİÜRETAN VE POLİÜREA KÖPÜK SPREY UYGULAMALARITAŞYÜNÜ CAMYÜNÜ SU İZOLASYON MALZEMELERİ

#polüretan ve poliürea #köpük sıprey #taşyünü ve izocam #su izolasyonu #püskürme


Benzer Firmalar