İlkbilsa Tesisat


kayışdağı mahallesi kayışdağı caddesi

Telefon1: 05325250091

Telefon2:

Fax:

Web: www.ilkbilsatesisat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

Su tesisatı Tesisatçı personellerimiz tarafından profesyonelce yapılıp, üç temel işlevi karşılamalıdır. Besin tüketimine (yemek pişirmek, içmek) yönelik ve günlük tüketimde kullanılan (çamaşır yıkamak ve temizlenmek) suyun sağlanması ve konut içinde kullanılmak için dağıtılması; organik atıklar, deterjanlar, bazı eriyikler vb.,


Ürün ve Hizmetler

Sebebini bilmediğimiz su kaçakları sizi ve komşularınızı rahatsız eder. Deprem kuşağındaki ülkemizde su kaçakları dahada fazla önem kazanmaktadır. Su kaçakları bazen damla şeklinde bazende duvar kabarması yada nem vb. gibi olabilir.

Su kaçağı tespiti firmamız avrupa patentli tesisat teknolojilerinin son noktaya gelen cihazlarını kullanmaktadır. Bu cihazlar sırasıyla su kaçağı tespit cihazı, geniş alan su kaçağı bulma cihazı, kanal görüntüleme kameraları, bilinmeyen boruların yer tespit cihazları firmamız tarafından kullanılmaktadır.

Su Kaçağı Nasıl Bulunur (Su Kaçağı Nasıl Tespit Edilir) ?

Su kaçaklarının tespitinde hiçbir yeri kırmadan noktasal olarak tespit etmekteyiz. Yapmış olduğumuz onarımlar firmamız garantisindedir.



Su Tesisatı Kaçağı

Atık Su, Pimaş Kaçağı

Kalorifer Tesisatı Kaçağı, Kombi Eksiltmesi

İzolasyon Kaçağı

Geniş Alan Su Kaçakları

Kanal yıkama işlemi tıkalı olan hatların açılmasından sonra uygulanan bir işlemdir. Bu işte pimaşların ve kanalların içlerindeki yağ, çamur birikintileri ve katı cisimlerin hatlardaki tıkanmaları önlemek için periyodik olarak yapılması gereken bir uygulamadır.
Firmamız haftalık, aylık, sezonluk ve yıllık periyodik bakım hizmeti vernektedir. Gerekli keşif ve uygula hakkında bilgi için bizi arayınız.


#su tesisatı #yangın tesisatı #doğalgaz tesisatı #sıhhi tesisat #tesisatçı


Benzer Firmalar