Anasayfa » Kırtasiye Ürünleri » Basın ve Medya » İSTANBUL Kırtasiye Ürünleri » İLERİ AMBALAJ OFİS KIRTASİYE

İLERİ AMBALAJ OFİS KIRTASİYE


ikitelli o.s.b. eskoop san sitesi c8 blok no: 573-575

Telefon1: 0212 5499130

Telefon2:

Fax: 02125499134

Web: www.ilerikirtasiye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Değerli Ziyaretçimiz,
2002 yılında Yenibosna Mithatpaşa Caddesinde İleri Kırtasiye- Sabri Garip ünvanı ile kurulan firmamız, aynı yıl Sanko Holding Klas Koli Bantlarının Resmi Bölge Bayisi oldu. Genç ve dinamik kadrosu ile ilk hedefi % 100 Müşteri memnuniyeti olan İleri Ambalaj, bu prensipli ve düzenli çalışmasıyla ilerleyen zamanlarda bir çok ofis kırtasiye markasının ve ambalaj markalarının bayiliklerini aldı. Vege Bant, Elba Koli Bantları ve Novita Bant markalarının da bayiliklerini alan İleri Ambalaj 2007 yılında yine Yenibosna Mithatpaşa Caddesindeki kendi yerine taşınarak, 2008’de de Yenibosna Vergi Dairesi mükellefleri içerisinde ilk 100 sıralamasında 80. sırayı alarak ticaretine gösterdiği hassasiyeti ve sektördeki kalıcı yerini belirlemiştir.
İlerlemenin kendini geliştirme ve yenilemeden geçtiğini iyi bilen İleri Ambalaj ekibi 2009 yılında da NEXT TAPE Koli Bandı markasını tescilleyerek sektörde marka olma yolunda ilk adımını atmıştır. Kuruluşundan itibaren hedeflerinden hiçbir şekilde şaşmayan firmamız, hizmet kalitesini her geçen gün artırarak daha iyi hizmetin daha fazla çalışmadan geçtiği bilincini hiçbir zaman kaybetmeden satış ve sevkiyat kadrosunu her geçen gün geliştirmiştir.
Bu süreç içerisinde kabına sığmayan İleri Ambalaj, kuruluşundaki ünvanını da bir adım İleri’ye taşıyarak İLERİ AMBALAJ OFİS MALZEMELERİ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak yoluna devam etme kararı almıştır. Büyüme mekan olarak da gereklilik gösterince İkitelli O.S.B. Eskoop Sanayi Sitesi’nde hizmetlerine devam eden İleri Ambalaj, 2011 yılı içerisinde büyüme hedeflerinin neticesi olarak palet streci sarma ünitesi kurarak şimdilik yarı mamulden- mamul üretme kategorisi içinde imalat sektörüne NEXT STREÇ markasıyla adımını atmıştır.
İleriAmbalaj, 15 kişi çalışan personeli, 6 araçlık sevkiyat filosu, işini bilen ve ve ilişkilerine önem veren satış ekibiyle Ambalaj ve Ofis Kırtasiye Ürünleri satış-pazarlamasında çok değerli kurumsal müşterilerine ve aynı sektörde hizmet veren ürünlerimizin pazarlanmasında bizlere yardımcı olan diğer satıcı iş ortaklarımıza daima en kaliteli ürünü en iyi fiyata en hızlı servis hizmetiyle varolmaya ve İlerlemeye devam edecektir.
İleri Ambalaj’ı bulunduğu yere taşıyan, bize değer veren tüm tedarikçilerimize, kıymetli müşterilerimize ve fedakar çalışanlarımıza teşekkürü borç biliriz.


Ürün ve Hizmetler


45x100mt. NEXT TAPE Şeffaf Koli Bandı
45x100mt. Hotmelt Yapışkanlı, Yüksek Mukavemetli Karton ve PVC uygulamalara uygun Koli Bandı
45x40mt NEXT TAPE Şeffaf Koli Bandı
45x40mt Hotmelt Yapışkanlı Sünmez Uzamaz Kopmaz TAM METRAJINDA Karton ve PVC uygulamalara uygun Koli Bandı
Koli bandı ürünlerinde Türkiye`deki tüm kurumsal üretici firmaların bayiliklerini yapan firmamız aynı zamanda Next Streç adıyla palet streç film üretimi yapmaktadır.

#koli bandı #streç film #palet streç #baskılı bant #koli bantı


Benzer Firmalar