Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » BURSA Temizlik firmaları » Memişoğulları end temizlik

Memişoğulları end temizlik


demirkapı mah kızlar cad no :31/b

Telefon1: 2242233214

Telefon2:

Fax: 02242223846

Web: memişoğulları.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Memişoğulları Vinç sektöründe uzun yıllar faaliyet gösterdikten sonra 2007 yıllardan itibaren altyapı temizlik işlerinde faaliyet göstermeye başlamış ve MEMİŞOĞULLARI Adı altında merkezi İzmir olmak üzere TÜRKİYENİN %65 ‘inde hizmet vermeye başlamıştır.
MEMİŞOĞULLARI, birçoğu kendi konularında dünya çapında önder olan şirketlerin, Türkiye mümessili olup, satış öncesi ve sonrası gerekli teknik destek ve mühendislik hizmetlerini 24 saat aralıksız olarak hizmet vermektedir. Bu konudaki referanslarımız Türkiye genelindeki elektronik ve soğutma sanayi kuruluşlarıdır. Memişoğulları Sirketler Grubu`nun bir kurulusu olan


Ürün ve Hizmetler

lt yapı bakım ve ileri teknoloji uygulamalarında yurt içinde birçok şehir ve müesseselerde, Türkiye`de bu sektördeki firmalar arasında en fazla tecrübeye sahip bir grup olarak , söz konusu kanal temizlik çalışmalarının daha uzun vadede, daha uygun şartlarda sürdürülmesi ve ek olarak alt yapıda modern teknoloji uygulamalarını (kazısız kanal iç temizliği, bakımı vs.) müessenizde gerçekleştirebilmek amacı ile işletmenize uzun vadeli kanal temizlik ve diğer alt yapı ve boru içi temizlik işleri için başlangıçta sözleşme yapılması halinde tüm birim fiyatlar üzerinden bir indirim mümkün olabilecektir.

Alt yapıdaki ek yatırımların aynı hızla yapılmaması, mevcutların aşırı yüklenmesine ve giderek kullanılmamaya ve dolayısıyla yağmur sularının kanallar yerine yüzeyden akmasına yani su taşkınlarına(sellere) sebep olmaktadır.Alt yapı yatırımları hem yüksek kaynak kaybına hem de yapımı sırasında her türlü hizmetin aksamasına neden olmaktadır.

Alt yapı kanal ve borularında temizlik ve tamirat yerine genellikle yenileme yapılmaktadır. Zira onca zaman ve para harcanarak , üstelik çevreyi bıktıran seviyelerde rahatsızlık vererek yapılan kazılar, firmamızın uyguladığı son teknoloji kanal temizlik araçlarının kullanılmasında hem maddi hem kanalların sağlıklı açılması bakımından büyük avantajları vardır.



Bu nedenle değişik tip-çap boru ve kanal hatlarının temizlenmesi veya buna benzer herhangi bir hizmete ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle temasa geçmekte tereddüt etmeyin.



#vidanjör #kanal açma # # #


Benzer Firmalar