Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » ERZURUM Temizlik firmaları » BETİS GENEL İLAÇLAMA VE PEYZAJ SERVİSİ

BETİS GENEL İLAÇLAMA VE PEYZAJ SERVİSİ


cumhuriyet cad. kızılay iş merkezi kar 4 no 5

Telefon1: 04422337396

Telefon2:

Fax: 04422337209

Web: www.betisilaclama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1994 yılından bu yana ülkemizde gelişmekte olan çevre sağlığı bilincine eğitim çalışmaları, bilimsel projeler ve kaliteli ürünlerle katkıda bulunan ve Çevre Sağlığı Haşere Kontrol alanında Proje Geliştirme, Ürün Tedariğ, Teorik ve Saha Eğitimleri üzerine Erzurum ve Türkiye’ de profosyonel hizmet sunmakta olan BETİS GENEL İLAÇLAMA Türkiye Genelinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Kemirgen, yürüyen ve uçan haşerelerle mücadele konusunda Türkiye de lideri 10 firmanın arasında olup sağladığı olanaklarla firmamız problemlere etkili, sistematik teknik çözümler üreterek kamu ve özel sektörde kısa sürede başarısını kanıtlamıştır.


Ürün ve Hizmetler

Uluslararası Zararlı Yönetim Birliği ile uyum içerisinde gelişen son teknoloji ve haberleri takip ederek en üst standartlarda faaliyet göstermektedir.


Haşere kontrol hizmetleri (Pest Control) konusunda uzman ve tecrübeli bi ekip ile sektördeki bilimsel gelişmeleri yakında takip ederek müşterilerine en etkin mücadele yöntemlerini ekonomik çözümler ile eğitimli kadrosuyla size hizmet vermek için kurulmuş bir işletmedir.



#genel ilaçlama #temizlik # # #


Benzer Firmalar