Anasayfa » Plastik Makinaları » Plastik Sanayi » İSTANBUL Plastik Makinaları » FAVORİ GRUP PLASTİK VE MAKİNE SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

FAVORİ GRUP PLASTİK VE MAKİNE SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


İ.O.S.B İPKAS SAN. SİT 2/B BLOK NO:41 İKİTELLİ BAŞAKŞEHİR

Telefon1: 0212 407 06 07

Telefon2:

Fax: 0212 407 06 08

Web: favorigrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Favori Grup 2010 yılında, plastik sektöründe tecrübeli, koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinmiş genç bir ekip ile hayat bulmuştur.

Sektörel tüm makine ve donanım gereksinimlerini karşılamak amacı ile kurulan Favori Grup, verim odaklı hizmet anlayışı ile Türk Plastik Sanayicisinin güncel ve ileride olaşabilecek ihtiyaçlarını doğru ve hızlı bir şekilde analiz ederek kalıcı çözümler sunmayı hedeflemektedir.

Ürün gamında titizlikle seçilmiş Avrupa, Uzakdoğu ve Türk menşeli markalar bulunan Favori Grup, teknoloji ile birlikte hizmeti de en hızlı şekilde Türk Plastik Sanayisine sunabilecek üreticiler ile çalışmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


KIRMA MAKİNELERİ
- Uzun süre mükemmel performansını koruyabilen yekpare gövde, - Gürültü ve titreşimi minimum seviyelere indiren yapı, - Kromlu çelikten imal edilmiş ve sertliği ayarlanmış birçok türde plastiği kesmeye uygun bıçaklar, - Motor aşırı yük koruması ve yüksek voltaj koruması, -Kapak ve elek bölgesine yerleştirilmiş emniyet svici, -Acil durum emniyet butonu, - Hazneyi, gövdeyi, eleği kolay ayrırabilme; Kolay temizlemeye izin veren dizayn, - Titreşimden doğan gürültüyü minimuma indiren kauçuk
SERVO PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNESİ
Daha geniş kolon aralığı, Daha uzun mengene stroğu Avrupa standartlarında itici sistemi, Hassas enjeksiyon, Gerçek servo; %80 lere varan enerji tasarrufu, Plaka ve kalıplardaki yıpranmayı minimuma indiren, kilitleme kuvvetini dikey olarak plakaya ileten mengene dizaynı.
PLASTİK ŞİŞİRME MAKİNESİ
1 kafadan 4 kafaya 5cc den 10lt kadar çalışabilen değişik makine seçenekleri CE standartlarında operatörüm maksimum güvenliği düşünülerek hazırlanmış dizayn Çeşitli malzemelerde verimli bir şekilde çalışan yüksek kapasiteli ekstrüzyon vidası Özel nitrojenle çok hassas olarak işlenmiş kovan ve vida Cillerle soğutulan şişirme pinleri Otomatik pnömatik çapak alma aparat (opsiyonel) PVC için alınmış makinenin kafa ve vidasını değiştirerek PE için kullanabilme imkanı 100 n
SOĞUTMA VE ISITMA SİSTEMLERİ
- 2,3 – 314 kw aralığında soğutma kapasitesi - Pistonlu veya scroll tip kompresörler - Yüksek dış ortam sıcaklığında beklenen kapasiteyi sağlamak için geniş kondenser yüzeyi - Ozona zarar vermeyen 407C soğutucu gazı - Yüksek verimli shell&tube tipi evaporatör - Soğutucu gazlar için alçak ve yüksek basınç presostatları - Su sıcaklığı ve tüm alarm parametreleri görsel veya sesli (Mikroişlemcili modellerde) ikaz - Dayanıklı ve yüksek kapasiteli santrifuj tip pompa - Kondenser için
PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ, PLASTİK ŞİŞİRME MAKİNELERİ, ROBOT OTOMASYON SİSTEMLERİ, ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİKIRMA MAKİNELERİ, HAMMADDE KURUTMA VE NEM ALMA SİSTEMLERİ, HAMMADDE TAŞIMA SİSTEMLERİ, DOZAJLAMA VE KARIŞTIRMA SİSTEMLERİ.

#PLASTİK #ENJEKSİYON MAKİNESİ #PLASTİK ENJEKSİYON #ENJEKSİYON MAKİNASI #


Benzer Firmalar