8tasarimfabrikasi


umraniye

Telefon1: 216 6121341

Telefon2: 535 668 68 42

Fax: 216 6121341

Web: www.8tasarimfabrikasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2004 yılında kurulan 8 TASARIM FABRİKASI kurucusu Mustafa YILDIZ tarafından kişisel web sitesi olarak hayata geçirilmiştir. Part time çalışma esasına göre iş hayatına cad-cam eğitimleriyle başlayan firmamız daha sonraları parça, kalıp, aparat ve makine tasarımı ve projelendirmeleri yapan arkadaşları bünyesine kazandırarak iş yapma kabiliyetini artırmıştır. Şuan itibariyle halen şirket vasfı kazanamamış olmasına rağmen 6 çalışanı ve onlarca müşterisiyle şirket üstü bir nitelik kazanmıştır. Bu niteliğe bir ad koyacak olursak kimileri e-şirket, kimileri homeoffice, kimileri ise pijamalı mühendis platformu diye adlandırmaktadır. Ben ise buna özgür ve verimli çalışma platformu demekteyim. tek kişiyle kurulan şirket daha sonra taleplerin artmasına paralel bu işi yapabilecek nitelikli kişilerin bulunması ve müşteri ile nitelikli kişi arasında buluşma ve teminat üslenmesi görevini yerine getirme amaçlı hizmetlerini sürdürmektedir.

Sizin ihtiyacınıza yönelik mutlaka bir arkadaşımız vardır yada bulunacaktır. Kısa süreli işleriniz için yada senede birkaç aylık işiniz için eleman istihdam etmek işinize gelmiyorsa bu işi sizin için biz daha profesyonelce ve daha ucuza yapma garantisi veriyoruz. Kısa süreli ihtiyaçlarınız yada istisnai işleriniz için sizin çözüm ortağınız olmaktayız. Problemlerinizi paylaşma ve çözüme götürme sevdalısıyız.


Ürün ve Hizmetler

mekanik vee endustriyel urun tasarimi muhendislik hizmetleri ve muhendislik programlari (catia solidworks proengineer autocad ) egitimleri

#solidworks #autocad #makina #cad-cam #3d


Benzer Firmalar