Anasayfa » Havalandırma » Isıtma soğutma » ANKARA Havalandırma » Tekinbas Hava Kontrol Sistemleri

Tekinbas Hava Kontrol Sistemleri


ivedik O.S.B 1469 Sk. No:118 Ostim/Ankara

Telefon1: 0312 394 84 08

Telefon2:

Fax: 0312 394 84 09

Web: www.tekinbas.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Her türlü kaliteli ve ucuz havalandırma araçları menfez, banyo menfezi, lineer menfez, anemostad, panjur, anemostat, swirl difüzör vb. imalatı yapmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


Anemostad
Bu ürün tavan uygulamaları için tasarlanmıştır. Ürün uygulama isteklerine bağlı olarak dağıtıcı ve toplayıcı sistemlerde kullanılır. Kanatları sabit ve eğik olarak tasarlanmıştır. Ürün cins bakımından yatay atışlara uygundur. Damper uygulamalarında zıt damper ve paralel damper uygulanmaktadır. Zıt damper iç bloğun çıkarılıp ürünün içinde bulunan anahtar yardımı ile ayarlanır. Paralel damperde aynı şekilde ürünün içinde bulunan kol yardımı ile ayarlanır
Menfez
Havalandırma sistemlerinde emici ve üfleyici olarak kullanılır. Alüminyumdan imal edilir. Banyo ve WC`lerde de kullanılabilen özellikte imalatımız bulunmaktadır.
Yangın damperi
Havalandırma sistemlerinde kanal ayrımlarında, mahal geçişlerinde ve şaft ayırımlarında kullanılır. 72 ˚C sigorta kullanılır.
Hava Damperi
Havalandırma sistemlerinde kanal ayrımlarında, şaflarda veya klima santralleri ağızlarında açma kapama ve hava ayarı yapmak için kullanılır.
lineer menfez, menfez, banyo menfezi, anemostad, panjur, yangin damperi, havalandirma, hava kontrol, swirl difuzor, zit damper, tekinbas, disk valf, iklimlendirme, kare petek menfez, damper, jaluzi, anemostat, yer lineeri, hava kanalı, hava damperi, gemici anemostadı, hepa, diresel difüzör, eğrisel anemostad, dikdörtgen anemostad, eğrisel menfez, nozul, jet nozul, kontrol kapağı, müdahale kapağı

#menfez anemostad #hava damperi #yangın damperi #difüzör #panjur


Benzer Firmalar