Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » YILMAZLAR inşaat ve İnşaat Malz. San. ve Tic. Ltd. Şti.

YILMAZLAR inşaat ve İnşaat Malz. San. ve Tic. Ltd. Şti.


Pir Hüsamettin Sokak No:1 İplikçi-Kasımpaşa

Telefon1: 212 250 8604

Telefon2: 212 250 8425

Fax: 212 255 01 55

Web: www.yilmazlarinsaatmalzemeleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1983
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1974 yılında altı kardeş tarafından kurulan YILMAZLAR İNŞAAT daha çağdaş yaşam için mimari projelere imza atmıştır. 1983 yılında daha geniş bir oluşuma girişen iki kardeş İbrahim YILMAZ ve Ahmet YILMAZ , YILMAZLAR İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’ni kurarak sektörde yeni atılımlar gerçekleştirmişlerdir.


Şimdiye kadar çeşitli bölgelerde inşaat çalışmaları yapan firma aynı zamanda İstanbul’un imar girmiş tüm bölgelerine malzeme temininde bulunarak yapılaşmada öncü rol oynamıştır. Günümüzde hem malzemecilik hem de inşaat sektöründe öncü durumda olan firmamız kaliteli yapılaşmayı ilke edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Yılmazlar, inşaat malzemesi, kum, mıcır, moloz, tuğla, ytong, kireç, alçı, adapazarı kumu, mozaik, fayans, kiremit, banyo dolabı, evye, lavabo, batarya, musluk, duş teknesi, gazbeton, harman tuğla, asmolen, yapı kimyasalları, seramik yapıştırıcı, strapor yapıştırıcı, sıva yapıştırıcı, saten alçı, dekoratif alçı, EPS, XPS, hasır demir, inşat demiri, doğalgaz kumu, stabilize, beyaz çimento, süper çimento, alçıpan, yeşil alçıpan, kırmızı alçıpan, derz alçısı

#İnşaat malzemeleri #İnşaat demiri #Yalıtım malzemeleri #Çatı malzemeleri #Yapı kimyasalları


Benzer Firmalar