FCP İNŞAAT


cemal gürsel caddesi no 150/1

Telefon1: 0232 323 22 12

Telefon2: 0232 381 38 86

Fax: 0232 381 93 71

Web: www

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:123
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

FCP GROUP
İzmir merkezli bir Firma olup, Muğla-Bodrum, Denizli ve Ege Bölgesi başta olmak üzere;

Türkiyenin tamamında satış pazarlama, ve İnşaat faliyetlerini 15 yıllık tecrübe ve profesyonel ekip, ekipman kadroları ile sürdürmektedir.
Ana faailiyet alanları içerisinde, inşaat malzemeleri toptan ticareti ve pazarlanması, demir, çelik,çimento ithalat ve ihracatı ,
İnşaat taahhüt`ü işleri, Temelden anahtar teslimi inşaat yapımı, kat karşılığı inşaat, Hertürlü alt yapı ve üst yapı işleri, Gayrimenkul pazarlama ve Turizm faliyetleri, faliyet alanlarının başında gelmektedir.

İşlerine göstermiş olduğu özen, itina ve profesyonelik sayesinde, hem faliyet alanlarını, hemde başarılarını her geçen gün yükseltmeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


cellubor
bilindiği gibi bor yıllardır insanoğlunun elinde bulundurmak için mücadele ettiği bir maden olmuş uğruna mücadeleler bile yapılmıştır. Bu değerli madenin yalıtımdaki değerini anlatmak, uygulamak, yalıtım bilincini uyandırmak için şirketimiz çevre dostu, sağlıklı, gürültüsüz, güvenli ve sıcak bir ortamda yaşayınız diye paslanmayan, çürümeyen, küf olmayan, bozulmayan, böcek barındırmayan selüloz esaslı bor katkılı ısı ses yangın yalıtımı CELLUBORu tavsiye etmektedir.
cellubor ses ve ısı yalıtım izolasyon malzemesi
demir çelik
bims
tuğla
kum
boya

#insaat,mantolama #ses,isi #yalitim,izolasyon #gayrimenkul,arsa #yap,sat


Benzer Firmalar