Anasayfa » Su Arıtma » Çevre ve su » ANKARA Su Arıtma » BAŞARAN PROJE LTD.ŞTİ.

BAŞARAN PROJE LTD.ŞTİ.


Erciyes İş Yerleri Sitesi 10.Cad.No:80 Macunköy

Telefon1: 444 4 622

Telefon2: 0312 397 26 64

Fax: 0312 397 34 37

Web: www.aquamab.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1994 yılında Zekeriya Başaran tarafından kurulan BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ 1996 yılında Baymak özel statülü bayiliği ile yükselişini sürdürmüş bugün 40 ilde 150 adet bayisiyle merkezi Ankara Balgat`ta bulunan Başaran Isı aynı zamanda Kayseri, Samsun ve İzmir`de bölge şubeleriyle bayilik ve dağıtım organizasyonlarını sürdürmektedir. Bu alanda sektörün en önde gelen firmalarından birisidir.

BAŞARAN PROJE LTD. ŞTİ. ise 2009 yılında kurulmuş olup grup bünyesinde faaliyetine başlamıştır.

BAŞARAN Proje AQUAMAB Su Arıtma ve İklimlendirme Sistemleri markasıyla su arıtma ve iklimlendirme grubunda kendi markasını oluşturmuştur.

AQUAMAB Merkez ve Showroomu Erciyes İşyerleri Sitesi 10.Cad.No:80 Macunköy/ANKARA adresinde faaliyetini sürdürmektedir. TSE Belgeli Merkez servis-üretim hattı ve deposu Erciyes İşyerleri Sitesi 10.Cad.No:33 Ostim/ANKARA adresinde hizmet vermektedir.

Isıtma ve soğutma grubunda ise sektörün önde gelen firmalarından Baymak Mak. San. A.Ş. ile çözüm ortaklığını sürdürmekte olup endüstriyel ve kurumsal alanda hizmetine devam etmektedir.


BAŞARAN GRUP bayilerine faaliyet gösterdiği her alanda her tür teknik desteği ve hizmeti vermeyi sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler

BAŞARAN PROJE LTD. ŞTİ. AQUAMAB Su Arıtma ve İklimlendirme Sistemleri Markasıyla Su Arıtma ve Yumuşatma Sİstemlerinde İthalat ve İmalat faaliyetlerini göstermektedir. Türkiye`de Bayilik ve Yetkili Servis Hizmeti vermektedir.

#su arıtma,su arıtma cihazları #su yumuşatma,su yumuşatma sistemleri #alüminyum radyatör,havlupan #güneş enerjisi sistemleri #su arıtma sistemleri


Benzer Firmalar