Anasayfa » Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Kimya ve Yan Sanayi » ANKARA Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » LARC KİMYA VE İLAÇ İTH. İHR. İML. SAN. LTD. ŞTİ.

LARC KİMYA VE İLAÇ İTH. İHR. İML. SAN. LTD. ŞTİ.


ANKARA

Telefon1: 0312.0000000

Telefon2:

Fax: 0312.0000000

Web: www.larc.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

ÖZELLİKLE SERAMİK, FAYANS, GRANİT, MERMER OLMAK ÜZERE TÜM SERT YÜZEYLERİN TEMİZLENMESİ VE DERZ DOLGULARININ TEMİZLENMESİ VE KORUNMASINA YÖNELİK ÖZEL BİR KİMYASAL MADDE ÜRETMEKTEYİZ. ÜRÜNÜMÜZ ANTİSTATİK VE ANTİ BAKTERİYEL YAPIYA SAHİPTİR. BİLEŞİMİNDE İNSAN SAĞLIĞINA VE EKOLOJİK DENGEYE ZARAR VERECEK HİÇBİR KİMYASAL MADDE İÇERMEMEKTEDİR. ÖZELLİKLERİ VE ETKİNLİĞİ KONUSUNDA TÜRKİYE GENELİNDE MUADİLİ YOKTUR.


Ürün ve Hizmetler


L`ARC
TÜM GRANİT YÜZEYLERİN TEMİZLENMESİ AMACIYLA KULLANILAN BİR KİMYASAL MATERYALDİR.
L`arc Derz Temizleme, L`arc Seramik Temizleme, L`arc Mermer Temizleme Solüsyonları
Siz müşterilerimizin ihtiyaçlarına kesin çözümler sunabilmenin yanı sıra, insan sağlığı ve ekolojik dengeye kesinlikle zarar vermeyen ürünler ortaya çıkarabilmek en temel amacımızdır. Ürün geliştirme ve üretim faaliyetlerimizin merkezini bu temel amaç oluşturmaktadır. Bundan önce olduğu gibi yarınlarda da koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefiyle, siz sayın kullanıcılarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Firmamız aşağıda listelediğimiz ürünlerin üret
KİMYASAL ÜRETİM

#SERAMİK TEMİZLEME #SERAMİK KORUMA #DERZ TEMİZLEME #YÜZEY KORUMA #


Benzer Firmalar